Το αποφάσισε: Αποχωρεί από τις επιχειρήσεις του ο Τραμπ Το αποφάσισε: Αποχωρεί από τις επιχειρήσεις του ο Τραμπ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Το αποφάσισε: Αποχωρεί από τις επιχειρήσεις του ο Τραμπ

Το αποφάσισε: Αποχωρεί από τις επιχειρήσεις του ο Τραμπ - Κεντρική Εικόνα
Την απόφασή του να αποσυρθεί από τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, ώστε να εστιάσει αποκλειστικά στα καθήκοντά του στο Λευκό Οίκο, προανήγγειλε ο Ντόναλντ Τραμπ.
Σε μηνύματά του στο Twitter, ο κ. Τραμπ υποστηρίζει ότι νομικά δεν είναι υποχρεωμένος να απεμπλακεί από τις εταιρείες του, όμως αποφάσισε ότι από «οπτικής» πλευράς είναι σημαντικό ως πρόεδρος να μην υπάρχει οιαδήποτε σύγκρουση συμφερόντων ανάμεσα στις πολιτικές υποχρεώσεις του και τα επιχειρηματικά του συμφέροντα.
«Νομικά έγγραφα συντάσσονται που θα με βγάλουν τελείως από τις επιχειρηματικές δραστηριότητες. Η προεδρία είναι μακράν πιο σημαντική υπόθεση», καταλήγει ο νεοεκλεγείς πρόεδρος.
Τα πλήρη σχέδιά του θα παρουσιαστούν λεπτομερώς σε συνέντευξη Τύπου στη Νέα Υόρκη στις 15 Δεκεμβρίου, παρουσία των παιδιών του προέδρου, που αναμένεται να αναλάβουν ακόμα πιο ενεργό ρόλο στις επιχειρήσεις του πατέρα τους.
do this under the law, I feel it is visually important, as President, to in no way have a conflict of interest with my various businesses..

Hence, legal documents are being crafted which take me completely out of business operations. The Presidency is a far more important task!
Epirusblog Gr
5 of 5
Το αποφάσισε: Αποχωρεί από τις επιχειρήσεις του ο Τραμπ
Epirusblog Gr
5 of 5
κοσμος 219383568811957740
Σχόλια
item