Πρέβεζα: Ασύλληπτος ο νεαρός οδηγός που τραυμάτισε αστυνομικό ύστερα από καταδίωξη Πρέβεζα: Ασύλληπτος ο νεαρός οδηγός που τραυμάτισε αστυνομικό ύστερα από καταδίωξη | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Ασύλληπτος ο νεαρός οδηγός που τραυμάτισε αστυνομικό ύστερα από καταδίωξη


Πρέβεζα: Ασύλληπτος ο νεαρός οδηγός που τραυμάτισε αστυνομικό ύστερα από καταδίωξη

Ασύλληπτος παραμένει ένας νεαρός Ρομά που διέμενε στον καταυλισμό Λούρου, καθώς σε βάρος του έχουν απαγγελθεί σοβαρές κατηγορίες για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, αντίστασης κατά της Αρχής και πρόκλησης σωματικών βλαβών.

Πιο συγκεκριμένα, ο νεαρός εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Α.Τ. Λούρου μετά το μεσημέρι της Πέμπτης(1-12-16) να περνάει με υπερβολική ταχύτητα από τον Λούρο και να κατευθύνεται προς Πρέβεζα, παραβιάζοντας μάλιστα τα φανάρια.


Οι αστυνομικοί που διενεργούσαν έλεγχο στην εθνική οδό άρχισαν να τον καταδιώκουν και κοντά στη διασταύρωση Ζέφυρου ο νεαρός σταμάτησε χωρίς να βγει από το όχημα. Ένας από τους αστυνομικούς, ο Ε.Π. κατέβηκε από το περιπολικό και κατευθύνθηκε προς το όχημα για να διενεργήσει τον έλεγχο. 


Ο νεαρός Ρομά έκανε όπισθεν για να φύγει και χτύπησε τον αστυνομικό, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Πρέβεζας ελαφρά τραυματισμένος. Του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και επέστρεψε στο σπίτι του χωρίς να αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

Όπως ήταν φυσικό εξαπολύθηκε ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη, ο οποίος είναι γνωστός στους αστυνομικούς και η σύλληψή του είναι θέμα ωρών για την αστυνομία.
Παρόλα αυτά σχηματίστηκε ήδη δικογραφία και εάν συλληφθεί μέχρι και τις 12 τα μεσάνυχτα της Παρασκευής θα παραπεμφθεί με τη διαδικασία του αυτοφώρου.


prevezaposto.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Πρέβεζα: Ασύλληπτος ο νεαρός οδηγός που τραυμάτισε αστυνομικό ύστερα από καταδίωξη
Epirusblog Gr
5 of 5
Πρεβεζα 5817080996998612256
Σχόλια
item