Οι αγκαλιές της Καλλιμούκου με επιχειρηματία

Οι αγκαλιές της Καλλιμούκου με επιχειρηματία
Αγκαλιές και τρυφερά φιλιά από την Καλλιμούκου και τον Παραδείση στο νυχτερινό κέντρο Fantasia
Τρελά ερωτευμένη θα βρει το 2017 την Αντωνία Καλλιμούκου. Η παρ' ολίγον... νύφη της Ελένης Μενεγάκη -διατηρούσε δεσμό με τον αδελφό της παρουσιάστριας, Θοδωρή Μισόκαλο- ζει εδώ και λίγους μήνες τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του Νίκου Παραδείση, τον οποίο πλέον δεν κρύβει ακόμη κι όταν ξέρει ότι... καραδοκούν οι φωτογράφοι.

Πρόσφατα το ζευγάρι βρέθηκε για διασκέδαση στο νυχτερινό κέντρο Fantasia, με το μοντέλο να μη φεύγει από την αγκαλιά του αγαπημένου της.
Μάλιστα, ο φακός «αιχμαλώτισε» και τα τρυφερά φιλιά τους, με τους ίδιους να μη νοιάζονται για τα αδιάκριτα βλέμματα που έπεφταν πάνω τους.

Η Αντωνία επέλεξε να φορέσει little black dress με ψηλοτάκουνα πέδιλα, «σπάζοντας» το μαύρο με κατακόκκινο κραγιόν, ενώ ο Νίκος έκανε σούπερ σικ εμφάνιση με royal blue κοστούμι, φορεμένο με λευκό Τ-shirt και κόκκινη pochette.

 
Οταν αποφάσισαν να φύγουν, οι δυο τους βγήκαν από το μαγαζί πιασμένοι χέρι χέρι και επιβιβάστηκαν στη μαύρη Porsche του επιχειρηματία. Ο Νίκος Παραδείσης διαθέτει τη δική του επιχείρηση, η οποία ασχολείται με κατασκευές.
Οσο για την Αντωνία; Περνάει την καλύτερη φάση της ζωής της, αφού η σχέση της με τον γοητευτικό νεαρό την έχει ανανεώσει, ενώ τα επαγγελματικά της έχουν... απογειωθεί, αφού έχει αναλάβει το ρεπορτάζ στο backstage του «Junior Music Stars» του Σκάι.
epirusblog.gr
5 of 5
Οι αγκαλιές της Καλλιμούκου με επιχειρηματία
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3151328291851957029
item