Ελένη Μενεγάκη: "Κάποια στιγμή πρέπει να το βουλώνεις και να μην λες τίποτα..." Ελένη Μενεγάκη: "Κάποια στιγμή πρέπει να το βουλώνεις και να μην λες τίποτα..." | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ελένη Μενεγάκη: "Κάποια στιγμή πρέπει να το βουλώνεις και να μην λες τίποτα..."

                                Ελένη Μενεγάκη: Κάποια στιγμή πρέπει να το βουλώνεις και να μην λες τίποτα...
Στο περιοδικό «Down Town», παραχώρησε συνέντευξη η Ελένη Μενεγάκη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην επιθυμία της για το πώς θα ήθελε να είναι η ζωή της 21 χρόνια μετά.
Αν ερχόταν ο Θεός και σου έλεγε ότι μπορεί να σου πραγματοποιήσει οποιαδήποτε επιθυμία, πως θα ήθελες να είναι η ζωή σου 21 χρόνια μετά; Θα ήθελες να είσαι πρόεδρος της Αμερικής, πρωθυπουργός, ευτυχισμένη γιαγιά;
Ειλικρινά, το μόνο που θέλω είναι να μείνουμε έτσι όπως είμαστε σήμερα, οικογενειακά, χαρούμενοι, αγαπημένοι, να έχουμε την υγεία μας. Έτσι θέλω και 20 χρόνια μετά. Το κομμάτι της δουλειάς δεν το σχολιάζω γιατί, σιγά μη σκέφτομαι τι θα κάνω στα 65 μου. Μπορεί η οικογένειά μου να είναι ενωμένη, με υγεία, κέφι και χαρά; Τίποτα άλλο δεν θέλω.
Τελικά ποτέ μην λες ποτέ, ε;
Εννοείται. Πάντα ισχύει. Αυτό είναι το πρώτο μάθημα που παίρνει κανείς. Κάποια στιγμή πρέπει να το βουλώνεις και να μην λες τίποτα. 
Epirusblog Gr
5 of 5
                                
Ελένη Μενεγάκη: "Κάποια στιγμή πρέπει να το βουλώνεις και να μην λες τίποτα..."
Epirusblog Gr
5 of 5
                                
show biz 4437302565087447020
Σχόλια
item