Τζανακόπουλος: Δεν υπάρχει περίπτωση να αποδεχτούμε πρόσθετα μέτρα Τζανακόπουλος: Δεν υπάρχει περίπτωση να αποδεχτούμε πρόσθετα μέτρα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τζανακόπουλος: Δεν υπάρχει περίπτωση να αποδεχτούμε πρόσθετα μέτρα

Τζανακόπουλος: Δεν υπάρχει περίπτωση να αποδεχτούμε πρόσθετα μέτρα

Δεν υπάρχει περίπτωση να αποδεχτούμε πρόσθετα μέτρα πέραν αυτών που περιλαμβάνει η συμφωνία του Ιουλίου του 2015 δήλωσε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος στον Αντ1. Μάλιστα στην παρατήρηση δημοσιογράφου «με ό,τι αυτό σημαίνει», απάντησε καταφατικά.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, υπενθύμισε ότι αυτή είναι η θέση που ρητά εξέφρασε ο πρωθυπουργός στην πρόσφατη συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και ότι η ελληνική κοινωνία δεν αντέχει νέα μέτρα για μετά το τέλος του παρόντος προγράμματος.

Αν θα συμμετάσχει το ΔΝΤ, είπε, ο κ Τζανακόπουλος τότε θα υπογραφεί συμφωνία όπως και στο παρελθόν όχι όμως με επιπλέον μέτρα από αυτά της συμφωνίας του Ιουλίου του 15.

Επισήμανε ότι οι εταίροι της χώρας και το ΔΝΤ πρέπει να αντιληφθούν ότι: α) δεσμεύονται από το Δίκαιο της ΕΕ σε οτι αφορά τα εργασιακά, όχι μόνο ως προς το αποτέλεσμα της συμφωνίας, αλλά και κατά τη διάρκεια της διαπραγμάτευσης και β) ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν μπορεί να αποδεχθεί μέτρα, μετά το 2018.

Ανέφερε ακόμη ότι στο Eurogroup της Δευτέρας θέλουμε να υπάρξει μια συμφωνία επί της αρχής και για αύριο εργαζόμαστε.

Πηγή: http://www.skai.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Τζανακόπουλος: Δεν υπάρχει περίπτωση να αποδεχτούμε πρόσθετα μέτρα
Epirusblog Gr
5 of 5
πολιτική 3443499883122363194
Σχόλια
item