Έγκυος η Ιρίνα Σάικ από τον Μπράντλεϊ Κούπερ Έγκυος η Ιρίνα Σάικ από τον Μπράντλεϊ Κούπερ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Έγκυος η Ιρίνα Σάικ από τον Μπράντλεϊ Κούπερ

Έγκυος η Ιρίνα Σάικ από τον Μπράντλεϊ Κούπερ

H είδηση μπορεί να μην έχει επιβεβαιωθεί από τους δυο τους ακόμη, όμως αν κρίνουμε από τους γονείς πάντως, το μωρό θα είναι πραγματικά πανέμορφο!
Οι φήμες τους έχουν χωρίσει πολλάκις από τον Μάιο του 2015 που ουσιαστικά δημοσιοποιήθηκε η σχέση τους. Όχι μόνο δε χώρισαν οι Ιρίνα Σάικ και Μπράντλεϋ Κούπερ, αλλά θα γίνουν και γονείς! 
Σύμφωνα με το E!News που εκμαίευσε την πληροφορία από κοντινό πρόσωπο του ζευγαριού, το μοντέλο και ο ηθοποιός περιμένουν το πρώτο τους παιδί με την Ιρίνα να διανύει το δεύτερο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της και να είναι ενθουσιασμένη που θα γίνει μαμά!
Κανείς από τους εκπροσώπους των δύο διασημοτήτων δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τη χαρμόσυνη είδηση, ωστόσο η Σάικ εθεάθη χθες ως συμμετέχουσα στο σόου των αγγέλων της Victoria's Secet με κάπως καλυμμένη την κοιλιά της, κάτι που εννοείται ότι δημιουργεί σχετικές υποψίες!
Η αλήθεια είναι βέβαια, πως όταν διαθέτεις τέτοιο κορμί τα αποτελέσματα της εγκυμοσύνης δεν είναι τόσο εμφανή εξαρχής, οπότε μέχρι το ευτυχές ζεύγος να αποφασίσει να μιλήσει, ο χρόνος -θέλοντας και μη- θα δείξει.
Epirusblog Gr
5 of 5
Έγκυος η Ιρίνα Σάικ από τον Μπράντλεϊ Κούπερ
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 2486574117750460480
Σχόλια
item