Χρήστος Φερεντίνος: "Yπήρξαν και για μένα κάποια σκληρά σχόλια..." Χρήστος Φερεντίνος: "Yπήρξαν και για μένα κάποια σκληρά σχόλια..." | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Χρήστος Φερεντίνος: "Yπήρξαν και για μένα κάποια σκληρά σχόλια..."

                          Χρήστος Φερεντίνος: Yπήρξαν και για μένα κάποια σκληρά σχόλια...
Ο Χρήστος Φερεντίνος παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης και μίλησε για την εμπειρία του στο χώρο, το μεγαλύτερο μάθημα που του έδωσε η ζωή, ενώ αναφέρθηκε και στα σκληρά σχόλια που έχουν γίνει για το πρόσωπό του.
Στάθηκε τυχερός ο Χρήστος Φερεντίνος όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στην πρώτη τηλεοπτική γραμμή;
«Στάθηκα τυχερός. Αν σου απαντούσα κάτι διαφορετικό, θα ήμουν αγνώμων. Αλλά από την άλλη μεριά δούλεψα και σκληρά. Νομίζω πως αν δεν δουλέψεις και δεν ιδρώσεις τη φανέλα, τίποτα δεν σου χαρίζεται»
Το μεγαλύτερο μάθημα που του έχει δώσει η τηλεόραση ποιο είναι;«Να διατηρώ την ψυχραιμία μου! Ακόμα και στα δύσκολα».
«Δύσκολα» για εκείνον ήταν και ένα... σκληρό σχόλιο; Αν και ανέκαθεν ήταν από τα αγαπημένα παιδιά του χώρου.
«Δεν έχω κανένα παράπονο. Παρ’ όλα αυτά υπήρξαν και για μένα κάποια σκληρά σχόλια κατά καιρούς. Κάποτε με επηρέαζαν βαθιά, μπορούσαν να μου χαλάσουν τη μέρα. Τώρα, σου ξαναλέω, διαχειρίζομαι τα πάντα με μία ψυχραιμία. 
Και αυτό γίνεται, γιατί μπορώ να εκτιμήσω ανάλογα αυτό που διαβάζω ή ακούω να λένε για μένα. Αν το λέει ένας άνθρωπος που εκτιμώ και έχει βάση, το λαμβάνω υπόψη. 
Αν το λέει κάποιος ανυπόγραφα, που δεν τον γνωρίζω, που δεν ξέρει τον χώρο, που είναι κακεντρεχής, δεν ασχολούμαι. Μπορεί και να γελάσω μαζί του»,  εξομολογείται ο παρουσιαστής στο «Tv Έθνος».
Epirusblog Gr
5 of 5
                          
Χρήστος Φερεντίνος: "Yπήρξαν και για μένα κάποια σκληρά σχόλια..."
Epirusblog Gr
5 of 5
                          
show biz 8013543642856582383
Σχόλια
item