Φοβερό δυστύχημα με σχολικό λεωφορείο στην Κύπρο - Τρεις νεκροί (vid) Φοβερό δυστύχημα με σχολικό λεωφορείο στην Κύπρο - Τρεις νεκροί (vid) | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Φοβερό δυστύχημα με σχολικό λεωφορείο στην Κύπρο - Τρεις νεκροί (vid)

Τρεις νεκροί είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός, από σοβαρό τροχαίο με σχολικό λεωφορείο, που σημειώθηκε στον επαρχιακό δρόμο Κερύνειας – Δικώμου, κοντά σε λατομείο, στο χωριό Ντάγιολου (Φώττα) στην περιοχή Πενταδακτύλου. 


Σύμφωνα με πληροφορίες, λεωφορείο που μετέφερε μαθητές από το χωριό σε γυμνάσιο της Λευκωσίας, συγκρούστηκε βίαια με φορτηγό, με αποτέλεσμα δύο μαθήτριες ηλικίας 16 χρόνων, καθώς και ο οδηγός του λεωφορείου να χάσουν τη ζωή τους. 
Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, από τη σφοδρή σύγκρουση το μικρό λεωφορείο μπήκε κάτω από το φορτηγό.
Ακόμη, από το τροχαίο τραυματίστηκαν πέντε άτομα, τρεις εκ των οποίων είναι σε σοβαρή κατάσταση, ενώ εκφράζονται φόβοι ότι ο αριθμός των νεκρών αναμένεται να αυξηθεί. 
Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο «κρατικό» νοσοκομείο στην κατεχόμενη Λευκωσία, ενώ έχει εκδοθεί ανακοίνωση ότι ζητείται επειγόντως αίμα ομάδας Α+ και Ο+.
Στο σημείο βρίσκονται ασθενοφόρα, αλλά και συγγενείς των μαθητών.  
Ήδη στα κοινωνικά δίκτυα, αλλά και σε άλλα ηλεκτρονικά έντυπα, πολλοί Τουρκοκύπριοι εκφράζουν παράπονα για τη μη αλλαγή της ώρας στα κατεχόμενα, καθώς στις 7 το πρωί που τα λεωφορεία μεταφέρουν μαθητές είναι ακόμη βράδυ. 
Στη συγκεκριμένη περιοχή φορτηγά μεταφέρουν καθημερινά πέτρες από τον Πενταδάκτυλο.
Πηγή: politis.com.cy/
Epirusblog Gr
5 of 5
Φοβερό δυστύχημα με σχολικό λεωφορείο στην Κύπρο - Τρεις νεκροί (vid)
Epirusblog Gr
5 of 5
κοσμος 9101118438971804814
Σχόλια
item