Η Ευρυδίκη παντρεύεται ξανά: Δείτε τις πρώτες δηλώσεις της (vid) Η Ευρυδίκη παντρεύεται ξανά: Δείτε τις πρώτες δηλώσεις της (vid) | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η Ευρυδίκη παντρεύεται ξανά: Δείτε τις πρώτες δηλώσεις της (vid)

Η Ευρυδίκη παντρεύεται ξανά: Δείτε τις πρώτες δηλώσεις της (vid)
Για τις ετοιμασίες για το τρίτο στεφάνι και την επιθυμία για ένα ακόμα παιδί μίλησε η γνωστή τραγουδίστρια στην κάμερα αποδεικνύοντας, ότι η αγάπη μπορεί να σε συναντήσει παραπάνω από μία φορά...
Περίπου ένα χρόνο τώρα η Ευρυδίκη λάμπει ολόκληρη στο πλευρό του νεότερου συντρόφου της Μπομπ Κατσιώνη και μετά το διαζύγιο της με τον Δημήτρη Κοργιαλά.
Η τραγουδίστρια είναι τόσο ευτυχισμένη που κάνει ετοιμασίες για τον τρίτο γάμο της επιβεβαιώνοντας τον Νίκο Βουρλιώτη που πριν από ένα μήνα αποκάλυψε on camera, ότι η τραγουδίστρια θα ντυθεί ξανά νυφούλα.
«Ένας γάμος θα έρθει κάποια στιγμή. Το έχουμε προγραμματίσει», ανακοίνωσε στους δημοσιογράφους η τραγουδίστρια , ενώ για την επιθυμία της και το ενδεχόμενο ενός ακόμα παιδιού τόνισε: «Τα παιδιά τα λατρεύω, αλλά έχουν περάσει πραγματικά τόσα χρόνια από τότε που έκανα κι εγώ το γιο μου, είναι πια 20 χρονών. 
Τα χρόνια περνάνε, μεγαλώνουμε, πραγματικά να ήμουν πιο μικρή ίσως να το σκεφτόμουν γιατί υπάρχουν άνθρωποι που μπαίνουν στη ζωή σου και σου ξυπνάνε αυτό το συναίσθημα κι αυτή την επιθυμία. Τους βλέπεις και τους λες “με αυτόν τον άνθρωπο θα ήθελα ένα παιδί”. Αλλά είναι κι αυτός ο χρόνος…».
Δείτε το βίντεο:
Epirusblog Gr
5 of 5
Η Ευρυδίκη παντρεύεται ξανά: Δείτε τις πρώτες δηλώσεις της (vid)
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 5914246235206180000
Σχόλια
item