Συγκίνηση και πολλές απουσίες στο «τελευταίο αντίο» του Γιώργου Βασιλείου (vid) Συγκίνηση και πολλές απουσίες στο «τελευταίο αντίο» του Γιώργου Βασιλείου (vid) | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Συγκίνηση και πολλές απουσίες στο «τελευταίο αντίο» του Γιώργου Βασιλείου (vid)

Συγκίνηση και πολλές απουσίες στο «τελευταίο αντίο» του Γιώργου Βασιλείου (vid)

Τόσο ο Σπύρος Μισθός, όσο και η Καίτη Γκρέυ μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «La Biri Biri» για τον αγαπημένο τους φίλο.

Το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Βασιλείου, είπαν το μεσημέρι της Πέμπτης στο νεκροταφείο Ζωγράφου φίλοι, συγγενείς και συνάδελφοι του. 
Ο αγαπητός ηθοποιός πέθανε τα ξημερώματα της Τετάρτης, έπειτα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 66 ετών. Τόσο ο Σπύρος Μισθός, όσο και η Καίτη Γκρέυ μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «La Biri Biri» για τον αγαπημένο τους φίλο.
«Δεν ξέρω τι να πω… δεν το περίμενα. Περίμενα ότι ο Γιώργος θα κερδίσει γιατί πάντα μέσα από το ξύλο που παίξαμε 9 χρόνια στο «Καλημέρα Ζωή» αναπτύξαμε μια σχέση όχι μόνο φιλική, είχαμε κάνει κατάθεση ψυχής ο ένας στον άλλον. 
Κι εγώ πίστευα, επειδή ήξερα πολύ καλά πόσο παλικάρι είναι ο Γιώργος, ότι θα τα καταφέρει. Δεν τα κατάφερε. Θέλω να πω να τον αγαπάμε όλοι, να τον σκεφτόμαστε όλοι. 
Ήταν πολύ αξιόλογος, όχι μόνο ως ηθοποιός – σαν ηθοποιός ήταν σπουδαίος – αλλά ήταν και σαν άνθρωπος αξιόλογος. 
Ήταν αξιοπρεπής, αγαπούσε πολύ την οικογένεια του, γενικά ήταν πολύ καλός άνθρωπος. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. 
Είχε αξίες είχε σεβασμό, δεν περίμενα ότι θα χάσει αυτή τη μάχη», ανέφερε ο Σπύρος Μισθός και η φωνή του «λύγισε».
«Τον αγαπούσα από μια κίνηση που είχε κάνει… Ήταν αγαπημένος φίλος μου ο Γιώργος γιατί ήταν τέτοια ψυχούλα… Αγαπώ όλο το θέατρο, τα παιδιά του θεάτρου και ειδικά τώρα που περνάνε μια μεγάλη κρίση. 
Ο Γιώργος έκανε κάτι μια φορά που δεν το ξέχασα ποτέ. Είχε γύρισμα από το πρωί μέχρι το βράδυ και εγώ το βράδυ είχα παρουσίαση δίσκου κι όταν πήγε σπίτι του αντί να κάνει ένα μπάνιο να ξαπλώσει, είπε: ''Όχι, θα πάμε στην Γκρέυ. 
Μόνο πεθαμένος δεν θα πάω. Θα πάμε στην Γκρέυ''», ανέφερε η Καίτη Γκρέυ.
Epirusblog Gr
5 of 5
Συγκίνηση και πολλές απουσίες στο «τελευταίο αντίο» του Γιώργου Βασιλείου (vid)
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 3810462266780726315
Σχόλια
item