Βίκυ Χατζηβασιλείου: "Δεν ανέβηκα ποτέ στο κότερο" (vid) Βίκυ Χατζηβασιλείου: "Δεν ανέβηκα ποτέ στο κότερο" (vid) | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Βίκυ Χατζηβασιλείου: "Δεν ανέβηκα ποτέ στο κότερο" (vid)

Βίκυ Χατζηβασιλείου: "Δεν ανέβηκα ποτέ στο κότερο" (vid)

«Νομίζω έγινε χειραγώγηση», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια του Alpha για το Λάκη Λαζόπουλο και τους «αγαπημένους» του Δημήτρη Κοντομηνά χωρίς φόβο και πάθος.
Κι όμως συνέβη και μάλιστα on camera: Η Βίκυ Χατζηβασιλείου αναφέρθηκε στην υποτιθέμενη κρίση που αντιμετωπίζει η «σχέση» του Λάκη Λαζόπουλου με τον Alpha. 
Μιλώντας στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» του Έψιλον, αρχικά εξέφρασε την εκτίμηση που τρέφει προς το πρόσωπο του Δημήτρη Κοντομηνά, χωρίς ωστόσο να κάνει «παρέα» μαζί του:
«Με τον πρόεδρο έχουμε μια αλληλοεκτίμηση. Εγώ δεν πήγα ποτέ διακοπές με τον πρόεδρο. Αυτά… Δεν ανέβηκα ποτέ στο κότερο. Ούτε το έχω δει ποτέ απ' έξω», διευκρίνισε η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε Πακέτο», ενώ όταν ρωτήθηκε για το Λάκη Λαζόπουλο, εξέφρασε την άποψή της χωρίς να μασάει τα λόγια της:
«Βεβαίως και το θεωρώ λάθος, διότι δεν μπορούμε να χρησιμοποιούμε την εκπομπή μας ή το μέσο που έχουμε, γιατί κάνουμε έτσι τη δουλειά μας, σε άλλη κατεύθυνση. Εγώ νομίζω έγινε χειραγώγηση. Δεν μασάω, έχουμε το δικαίωμα της γνώμης. 
Θεωρώ ότι είναι ένας πάρα πολύ χαρισματικός άνθρωπος ο Λάκης Λαζόπουλος, ευφυέστατος, έχει κάνει υπέροχα πράγματα και στην τηλεόραση και στον ελληνικό κινηματογράφο και στο θέατρο -είχα πάει πέρυσι να δω την παράσταση και ήταν εξαιρετική. 
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχω το δικαίωμα να διαφωνώ με κάποιες τακτικές. Άλλο εκτιμούμε έναν άνθρωπο για τη δουλειά του και άλλο κρίνουμε πως χρησιμοποίησε ένα μέσο που του δόθηκε για να κάνει τη δουλειά του που έκανε και άλλα πράγματα μέσα από τη δουλειά του».
Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη:
Epirusblog Gr
5 of 5
Βίκυ Χατζηβασιλείου: "Δεν ανέβηκα ποτέ στο κότερο" (vid)
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 5897545423179243777
Σχόλια
item