Η συμβολική κίνηση του «Teatro Music Hall» στην μνήμη του Παντελή Παντελίδη Η συμβολική κίνηση του «Teatro Music Hall» στην μνήμη του Παντελή Παντελίδη | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η συμβολική κίνηση του «Teatro Music Hall» στην μνήμη του Παντελή Παντελίδη

Η συμβολική κίνηση του «Teatro Music Hall» στην μνήμη του Παντελή Παντελίδη

Άνοιξε ξανά τις πύλες του το νυχτερινό κέντρο μετά από εννιά μήνες που παρέμεινε κλειστό από το ξαφνικό θάνατο του λαϊκού τραγουδιστή.

Την περασμένη Παρασκευή το «Teatro Music Hall» έκανε πρεμιέρα με τον Βασίλη Καρρά και τον Νότη Σφακιανάκη. Παρά τη μεγάλη επιτυχία, που είχε εκείνη τη μέρα το συγκεκριμένο σχήμα, αρκετοί ήταν οι θαυμαστές του Παντελίδη που συγκεντρώθηκαν έξω από το νυχτερινό κέντρο και έβαλαν να ακουστούν τραγούδια του.
Το κλίμα ήταν έντονα φορτισμένο, ενώ, προς στιγμήν, επικράτησε ένταση, καθώς ορισμένοι υποστήριζαν πως ο επιχειρηματίας δεν κράτησε την υπόσχεσή του να συνοδεύεται το όνομα του μαγαζιού από εκείνο του αδικοχαμένου τραγουδιστή και να λέγεται «Teatro P.P.», ενώ άλλοι επέκριναν την παρουσία του Νότη, επειδή είχε μιλήσει αρνητικά για τον λαϊκό τραγουδιστή.
Να θυμίσουμε πως έχουν περάσει 9 μήνες από το τροχαίο στο οποίο έχασε την ζωή του ο Παντελής Παντελίδης. 
Ο τραγουδιστής λίγο πριν το μοιραίο δυστύχημα ετοιμαζόταν να εμφανιστεί εκεί μαζί με την Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μαρτάκη μετά από τις επιτυχημένες τους εμφανίσεις στην Θεσσαλονίκη.
Το «Teatro Music Hall» για να τιμήσει την μνήμη του Παντελή Παντελίδη, αποφάσισε να μείνει το καμαρίνι του κλειστό για πάντα και δεν δόθηκε σε κανέναν εκ των δυο τραγουδιστών.

Epirusblog Gr
5 of 5
Η συμβολική κίνηση του «Teatro Music Hall» στην μνήμη του Παντελή Παντελίδη
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 5403989421263714274
Σχόλια
item