Ζέτα Μακρυπούλια: Η πρώτη selfie με τον Χατζηγιάννη στο Instagram..! Ζέτα Μακρυπούλια: Η πρώτη selfie με τον Χατζηγιάννη στο Instagram..! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ζέτα Μακρυπούλια: Η πρώτη selfie με τον Χατζηγιάννη στο Instagram..!

Ζέτα Μακρυπούλια: Η πρώτη selfie με τον Χατζηγιάννη στο Instagram..!
Άνοιξε τον λογαριασμό της στο Instagram μόλις τον Ιούνιο που μας πέρασε, αλλά γρήγορα απέκτησε πολλούς φίλους στο προφίλ της, στο οποίο μοιράζεται στιγμές της καθημερινότητας της, στιγμιότυπα από τη δουλειά της αλλά και photo με φίλους. 
Και μπορεί η Ζέτα Μακρυπούλια να ποζάρει διαρκώς με τους φίλους της στις φωτογραφίες που ανεβάζει, ωστόσο ποτέ ως τώρα δεν είχε μοιραστεί μαζί μας ένα στιγμιότυπο με τον σύντροφό της, Μιχάλη Χατζηγιάννη.
Το έκανε, όμως, τώρα και μάλιστα με πολύ ηχηρό τρόπο: η φωτογραφία που ανέβασε η Ζέτα στο Instagram έχει στη λεζάντα μια καρδιά και με μεγάλα γράμμα «καρφωμένα» πάνω τη σημείωση“happy family” δηλαδή «ευτυχισμένη οικογένεια». 
Σ’ αυτή τη photo μπορεί κανείς να δει την ηθοποιόνα έχει σκύψει τρυφερά πάνω στον σύντροφό της, ένα χαμογελαστό και ευτυχισμένο Μιχάλη Χατζηγιάννη, ενώ στην …αγκαλιά τους έχει μπει και η σκυλίτσα τους.
Η πρώτη αυτή κοινή φωτογραφία του ζευγαριού στα social media έρχεται και ως απάντηση στη νέα φημολογία που κυκλοφόρησε αναφορικά με τη σχέση τους. 
Έστω και η Μακρυπούλια το ξεκαθάρισε πρόσφατα καλεσμένη στον Αρναούτογλου ότι «με τον Μιχάλη δεν έχουμε χωρίσει ούτε 5 λεπτά!», οι φήμες επιστρέφουν ξανά και ξανά, αλλά αυτή τη φορά το ζευγάρι αποφάσισε να απαντήσει με ένα τρυφερό ενσταντανέ.
zeta-1
Epirusblog Gr
5 of 5
Ζέτα Μακρυπούλια: Η πρώτη selfie με τον Χατζηγιάννη στο Instagram..!
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 3897809857574156701
Σχόλια
item