Κατερίνα Λέχου - Μάνος Στρατάκης: Τρία χρόνια παντρεμένοι και ερωτευμένοι! [pics] Κατερίνα Λέχου - Μάνος Στρατάκης: Τρία χρόνια παντρεμένοι και ερωτευμένοι! [pics] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κατερίνα Λέχου - Μάνος Στρατάκης: Τρία χρόνια παντρεμένοι και ερωτευμένοι! [pics]

Κατερίνα Λέχου - Μάνος Στρατάκης: Τρία χρόνια παντρεμένοι και ερωτευμένοι! [pics]

Ποιος είπε ότι ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Η Κατερίνα Λέχου και ο Μάνος Στρατάκης είναι από τα ζευγάρια που μας κάνουν να πιστέψουμε πως κάτι τέτοιο... απλώς δεν ισχύει.

Οι δυο τους έκλεισαν το καλοκαίρι τρία χρόνια γάμου (είναι ζευγάρι εδώ και εννιά χρόνια) και ζουν love and married.

Και οι δυο είναι άνθρωποι χαμηλών τόνων, προσπαθούν να μην προκαλούν με την προσωπική τους ζωή και οι κοινές εμφανίσεις τους είναι ιδιαίτερα διακριτικές κυρίως σε πρεμιέρες φίλων. 


Αυτήν τη φορά το ζευγάρι βρέθηκε στο θέατρο Αποθήκη και την επίσημη πρεμιέρα παράστασης "Δεύτερη Φωνή" με την Νένα Μεντή και την Δανάη Σκιάδη.Το love story και ο γάμος του ζευγαριού
Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από αρκετά χρόνια μέσω του κοινού τους φίλου Μάνου Γαβρά, ο οποίος είναι και κολλητός του Κρητικού επιχειρηματία που έχει κλέψει την καρδιά της όμορφης Κατερίνας Λέχου. 


Ο Μάνος Γαβράς είχε γνωριστεί με την διάσημη ηθοποιό το 1998 στη Νέα Υόρκη και είναι φίλος του Μάνου Στρατάκη από το γυμνάσιο. Αυτός ήταν και ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα τους.

Όπως είχε δηλώσει άτομο από το κοντινό τους περιβάλλον:: “Όταν γνωρίστηκαν συμπάθησαν πολύ ο ένας τον άλλον, αλλά αυτό δεν έκανε τη σχέση τους να προχωρήσει στο επόμενο βήμα, απλώς από τότε άρχισαν να βλέπονται συχνά”.Οι δυο τους διασκέδαζαν πολύ μαζί κάθε φορά που έβγαιναν, όποτε όμως κάποιος τους ρωτούσε αν υπάρχει κάτι μεταξύ τους, οι ίδιοι έλεγαν ότι δεν συμβαίνει “τίποτα απολύτως”! 


Ακόμη, η Κατερίνα δεν κατέβαινε στην Κρήτη για διακοπές μέχρι το καλοκαίρι του 2007. 

Εκείνο το καλοκαίρι άρχισαν όλα! Η συμπεριφορά και τον δυο έγινε λίγο διαφορετική και οι φίλοι τους άρχισαν να καταλαβαίνουν πως κάτι τρέχει ανάμεσά τους. Το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι είναι μαζί τον Οκτώβριο του 2007.

Το 2009, η γνωστή ηθοποιός γνώρισε του γονείς του αγαπημένου της, κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην Ελούντα. 


Τέσσερα χρόνια μετά, το καλοκαίρι του 2013, η Κατερίνα και ο Μάνος παίρνουν την μεγάλη απόφαση και ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας στο αγαπημένο του νησί, την Πάτμο, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος, ndp photos

tlife.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Κατερίνα Λέχου - Μάνος Στρατάκης: Τρία χρόνια παντρεμένοι και ερωτευμένοι! [pics]
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 7295807982286616742
Σχόλια
item