Νατάσα Θεοδωρίδου: Βραδινή έξοδος στο Γκάζι [pics]

Νατάσα Θεοδωρίδου: Βραδινή έξοδος στο Γκάζι [pics]
O Παντελής Καναράκης επέστρεψε στο Shamone και ανέλαβε να παραδώσει το πιο ανατρεπτικό “Μάθημα Ιστορίας”, στην νέα παράσταση που ετοίμασε ειδικά για το αγαπημένο στέκι στο Γκάζι. 

Από την πρεμιέρα του δεν θα μπορούσε να λείπει η καλή του φίλη, Νατάσα Θεοδωρίδου.

Η τραγουδίστρια κάνει σπάνια βραδινές εξορμήσεις αλλά στηρίζει πάντα τους φίλους της. 

Διασκέδασε, λοιπόν, το βράδυ της Πέμπτης στο club του Φώτη Σεργουλόπουλου και είχε την ευκαιρία να συναντήσει κι άλλους αγαπημένους φίλους.






Λίγα λόγια για την παράσταση
Μια μουσικοθεατρική αναδρομή στην ιστορία της Ελλάδας με την πλέον αναπάντεχη και σατυρική ματιά. 

Τι θα συμβεί, όταν εμβληματικές μορφές, για τις οποίες τόσα έχουμε διαβάσει, περάσουν από την ίδια σκηνή; Ο Περικλής του χρυσού αιώνα, η Ασπασία, η Πυθία, η Θεοδώρα του Βυζαντίου, η Μπουμπουλίνα, ο Καραϊσκάκης, ο Αλή Πασάς και αρκετοί άλλοι ένδοξοι ήρωες, δίνουν το παρών στην ιστορική τοποθεσία του Shamone. 

Χλαμύδες, σπαθιά, στέμματα, τσαρούχια και φουστανέλες μπλέκονται και παρελαύνουν με δόξα και τιμή. Ένας θίασος δέκα ηθοποιών και τραγουδιστών αναλαμβάνει να ζωντανέψει το πάνθεον της ιστορίας, σε μια παράσταση με πολύ μουσική και χορό.

Κείμενα - Σκηνοθεσία – Χορογραφίες: Παντελής Καναράκης
Ερμηνεύουν: Παντελής Καναράκης, Γιώργος Κοψιδάς, Τάσος Αλατζάς, Αλεξάνδρα Κουλούρη, Γιάννης Τόλμης, Κωνσταντίνος Κοσμίδης, Στεφανία Γκουρνέλου, Μαριαλένα Ροζάκη, o Άκης Παναγιωτίδης και η Φωτεινή Ντεμίρη.
Ενορχήστρωση – Πλήκτρα: Γιώργος Τσοκάνης
Μπουζούκι – Κιθάρα: Σωτήρης Κάτσος

tlife.gr

epirusblog.gr
5 of 5
Νατάσα Θεοδωρίδου: Βραδινή έξοδος στο Γκάζι [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5148396929456316873
item