Η Αμερικανίδα συγγραφέας που μπήκε ξαφνικά στη ζωή του Κώστα Μαρτάκη (pics) Η Αμερικανίδα συγγραφέας που μπήκε ξαφνικά στη ζωή του Κώστα Μαρτάκη (pics) | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η Αμερικανίδα συγγραφέας που μπήκε ξαφνικά στη ζωή του Κώστα Μαρτάκη (pics)

             Η Αμερικανίδα συγγραφέας που μπήκε ξαφνικά στη ζωή του Κώστα Μαρτάκη (pics)

H Alysia Helming εντόπισε τυχαία μία φωτογραφία του τραγουδιστή στο διαδίκτυο και από εκεί ξεκίνησαν όλα.
Ο ταλαντούχος τραγουδιστής συνεργάζεται με την Αμερικανίδα συγγραφέα Alysia Helming για τη νέα σειρά νεανικών μυθιστορημάτων της που έχει τίτλο «The Protogena Chronicles» και πρόκειται να κυκλοφορήσει το πρώτο μέρος της σειράς, παγκοσμίως, την Άνοιξη του 2017.
H Alysia Helming θέλοντας να εμπνευστεί από μία φυσική μορφή ενός άντρα, προκειμένου να γράψει για έναν από τους βασικούς πρωταγωνιστές της ιστορίας του πρώτου μυθιστορήματος «Protogenesis», τον λεγόμενο Ever Sarantos, έψαχνε φωτογραφίες στο διαδίκτυο. Έτσι, βρήκε την πηγή έμπνευσης της στο πρόσωπο του Κώστα Μαρτάκη. 
Εξι μήνες μετά, ένα ταξίδι της στην Ελλάδα ήταν αρκετό για να μάθει τα πάντα για τον τραγουδιστή, στον οποίο πρότεινε να ερμηνεύσει το επίσημο τραγούδι της σειράς βιβλίων με την υπογραφή της. 
Μόλις η ίδια επέστρεψε στην Αμερική ξεκίνησε να ακούει τα τραγούδια του, τα οποία την επηρέασαν στη δημιουργία αυτού του μυθιστορηματικού χαρακτήρα, αλλά και συνολικά στη συγγραφή του βιβλίου της, βοηθώντας την να αφομοιώσει καλύτερα την αίσθηση της Ελλάδας όσο εκείνη έγραφε από τη βάση της στην άλλη άκρη του κόσμου, το San Francisco.
Εκτός από το τραγούδι και στο πλαίσιο της περαιτέρω δημιουργικής συμμετοχής του στο project της Alysia Helming, ο Κώστας Μαρτάκης πραγματοποίησε πρόσφατα στην Αθήνα μία σειρά γυρισμάτων για τη δημιουργία έξι μικρού μήκους ταινιών που θα σχετίζονται με το εν λόγω μυθιστόρημα.
martakis-book-1206x1280
martakis-book-1206x1280
Epirusblog Gr
5 of 5
             
Η Αμερικανίδα συγγραφέας που μπήκε ξαφνικά στη ζωή του Κώστα Μαρτάκη (pics)
Epirusblog Gr
5 of 5
             
show biz 2503432667815428146
Σχόλια
item