Το πρωτοφανές ξέσπασμα ζήλιας του Αλεξάνδρου για τον Kara Sevda (vid) Το πρωτοφανές ξέσπασμα ζήλιας του Αλεξάνδρου για τον Kara Sevda (vid) | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Το πρωτοφανές ξέσπασμα ζήλιας του Αλεξάνδρου για τον Kara Sevda (vid)

Το πρωτοφανές ξέσπασμα ζήλιας του Αλεξάνδρου για τον Kara Sevda (vid)

«Δεν είναι ωραίος! Είναι όλα τελειοποιημένα πάνω του. Σαν γυναίκα που είναι βαμμένη. Είναι φτιαγμένο το φρύδι, το μούσι. Είναι metrosexual».
Εδώ και λίγες ώρες κάνει το γύρο του διαδικτύου ένα βίντεο που ο Burak Ozcivit χορεύει το «Ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας». Όλες οι τηλεοπτικές εκπομπές έχουν αναπαράγει το συγκεκριμένο απόσπασμα, με τα καυστικά σχόλια για τον τρόπο του χορού του να δίνουν και να παίρνουν.
Μπορεί ο Δημήτρης Αλεξάνδρου να έχει ένα χαμηλό προφίλ, όμως μέσα από τη σημερινή εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ξέσπασε, αφήνοντας άφωνη την παρουσιάστρια. Την ώρα που σχολίασαν το χορό του ηθοποιού, το μοντέλο ξέσπασε. 
«Παιδιά δεν είναι ωραίος! Καταρχήν είναι 1,76. Δεν είναι δίμετρος, δεν είναι όμορφος. Είμαι αντικειμενικός, δεν είναι ωραίος! Είναι όλα τελειοποιημένα πάνω του. Σαν γυναίκα που είναι βαμμένη. Είναι φτιαγμένο το φρύδι, το μούσι. Είναι metrosexual. Δεν μου αρέσει».
Η παρουσιάστρια ακούγοντας τα συγκεκριμένα λόγια απάντησε: «Παιδιά με δουλεύετε; Μόνο εγώ τον βλέπω όμορφο; Είναι πιο κοντός από όλους σας; Είναι λίγο ίσα με μένα; Πες μας ότι βλέπεις άσχημη τη μύτη του, τις γωνίες του, το κορμί του...» συμπληρώνοντας: «Θοδωρή, τι κάνουμε; Αν τον βλέπει αυτόν τόσο χάλια, τύπου μπάζο, σκέψου πώς μας βλέπει όλους εμάς! 
Πρέπει να κάνει εφτά εμμετούς πριν μπει μέσα και να λέει “πωπω με αυτούς πάω να συνεργαστώ;”. Δεν μιλάω για εμένα, είμαστε 7 άνθρωποι. Κανένας δεν λέει “θα πας εκεί και θα δεις τα κουκλάκια τα ζωγραφιστά”. Κανείς μας!».

Epirusblog Gr
5 of 5
Το πρωτοφανές ξέσπασμα ζήλιας του Αλεξάνδρου για τον Kara Sevda (vid)
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 6297307766614534344
Σχόλια
item