Ο ISIS απειλεί να αιματοκυλήσει τις Αμερικανικές προεδρικές εκλογές – Απειλεί και η Αλ Κάιντα Ο ISIS απειλεί να αιματοκυλήσει τις Αμερικανικές προεδρικές εκλογές – Απειλεί και η Αλ Κάιντα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ο ISIS απειλεί να αιματοκυλήσει τις Αμερικανικές προεδρικές εκλογές – Απειλεί και η Αλ Κάιντα

Ο ISIS απειλεί να αιματοκυλήσει τις Αμερικανικές προεδρικές εκλογές – Απειλεί και η Αλ Κάιντα - Κεντρική Εικόνα
Το Ισλαμικό Κράτος απειλεί να αιματοκυλήσει τις αμερικανικές εκλογές, όπως αναφέρει το κέντρο προπαγάνδας της τρομοκρατικής οργάνωσης, καλώντας τους υποστηρικτές της να σφαγιάσουν τους Αμερικανούς ψηφοφόρους και να καταστρέψουν τις κάλπες, αύριο, την ημέρα των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ. 
 
Όπως υποστηρίζει η βρετανική εφημερίδα Mirrror, το Ισλαμικό Κράτος ζήτησε επίσης από τους Μουσουλμάνους που έχουν δικαίωμα ψήφου να μποϊκοτάρουν τις εκλογές. 
     
Όπως αναφέρει το κέντρο προπαγάνδας Al Hayat της τρομοκρατικής οργάνωσης, μαχητές του Ισλαμικού Κράτους σχεδιάζουν να σφαγιάσουν τους Αμερικανούς ψηφοφόρους και να καταστρέψουν τις κάλπες ενώ ζητούν από τους Μουσουλμάνους να μην ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.
     
Η τρομοκρατική οργάνωση πήρε μάλιστα και θέση για τις αυριανές εκλογές σχολιάζοντας χαρακτηριστικά πως, δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ του Ρεπουμπλικανικού και του Δημοκρατικού Κόμματος  σε ότι αφορά την πολιτική τους απέναντι στο Ισλάμ και τους Μουσουλμάνους.
     
Το «κάλεσμα θανάτου» του Ισλαμικού Κράτους έρχεται την ώρα που είναι σε εξέλιξη έρευνα του FBI,  σύμφωνα με την οποία, η Αλ Κάιντα σχεδιάζει να επιτεθεί εντός της ημέρας, ένα 24ωρο δηλαδή πριν τις αμερικάνικες εκλογές, σε διάφορες πολιτείες. 
   
Σύμφωνα με το FBI, η Αλ Κάιντα φέρεται να σχεδιάζει επιθέσεις στο Τέξας, τη Νέα Υόρκη και τη Βιρτζίνια. 
 

Epirusblog Gr
5 of 5
Ο ISIS απειλεί να αιματοκυλήσει τις Αμερικανικές προεδρικές εκλογές – Απειλεί και η Αλ Κάιντα
Epirusblog Gr
5 of 5
κοσμος 4341898973389389553
Σχόλια
item