Να έρθει και να στα ρίξει στην ψύχρα ρε, όχι στο facebook! Κι αν φάει χυλόπιτα, και τι έγινε.

Να έρθει και να στα ρίξει στην ψύχρα ρε, όχι στο facebook! Κι αν φάει χυλόπιτα, και τι έγινε.
Πώς τον έχουμε κάνει έτσι τον έρωτα;
Καρδούλες στο messenger. Αυτοκόλλητα με χαζά ζωάκια που κρατούν καρδιές. Ένα σωρό ηλίθιες φωτογραφίες χεριών με φόντο τοπία, αυτοκίνητα και άλλες πολλές ιδέες. 

Τραγούδια που τα ποστάρεις στο προφίλ του και κάνετε τα χαζά σας σχόλια. Κι όλο αυτό το ονομάζετε έρωτα. Λυπάμαι μα θα σας πω πως τον σκοτώσατε τον έρωτα στα πληκτρολόγια.

Πού είναι εκείνοι οι καθαροί έρωτες που ξεκινούσαν σε μια συνηθισμένη έξοδο; Σε κοιτώ με κοιτάς για αρχή και μετά το βαρύ αρσενικό κάνει την κίνησή του. Θα ξεκινήσει με τις ηλίθιες πατροπαράδοτες ατάκες. Θα σε κάνει να σκέφτεσαι πως παίζει να πρόκειται για πολύ βλάκα αλλά δε θα το βάλει κάτω. 

Και μετά θα πέσει πάνω του το βάρος και θα σε ψάξει. Θα πηγαινοέρχεται στην ίδια καφετέρια και θα περιμένει να σε ξανασυναντήσει. Κι αν σε πετύχει, μέσα στην τύχη του, θα κάνει την καλύτερη του προσπάθεια. Κι ίσως τελικά να τα καταφέρει. Βέβαια μπορεί και όχι αλλά η προσπάθεια μετράει.

Πώς τα κάναμε έτσι; Τώρα αν σε δει, θα σε ψάξει στο facebook. Θα κάνει ένα αίτημα και θα ακολουθήσει ένα βλακώδες μήνυμα. Ή και σκούντημα. Και θα πατήσει τα κουμπάκια του να σου κάνει παντού like ή και τέλειο. 

Κι αν τσιμπήσεις θα ανταποκριθείς. Θα ακολουθήσει η κλασική συζήτηση και μετά συνάντηση. Και θα δίνουν και θα παίρνουν οι καρδιές και τα αυτοκόλλητα που λέγαμε στην αρχή. Θα πείτε κι ένα σ΄ αγαπώ άμα λάχει. Γιατί τόσο απλά αγαπάς πια

Έτσι καταλαβαίνεις ότι ο άλλος είναι ερωτευμένος πλέον. Σου στέλνει καλημέρα και δε ξεχνάει να σου βάλει καρδιά, καλέ. Εδώ μιλάμε για καψούρα όχι ψέμματα.

Όχι μη με πεις προκατειλημμένη. Ναι, το δέχομαι πως μπορεί και να είναι ο έρωτας της ζωής σου. Αλλά πες μου. Βάλε ρε παιδί μου το χέρι στην καρδιά και πες μου ποια φάση σου άρεσε πιο πολύ. Ποια θα είναι εκείνη που θα κάνει την καρδιά σου να χτυπάει.

Έλα, μεταξύ μας τώρα, ακόμη κι αν ο άλλος δε βλέπεται εκτιμάς την κίνηση και το θάρρος του να έρθει. Κάποτε θα τον έλεγα πέφτουλα αλλά έτσι όπως γίναμε πια εγώ τους βγάζω τον καπέλο. 

Δε θα κρυφτεί πίσω από τις καλά ρετουσαρισμένες και φιλτραρισμένες φωτογραφίες του. Θα έρθει και θα στα ρίξει έτσι στην ψύχρα ρε. Σαν σωστό αρσενικό. Κι αν φάει χυλόπιτα, και τι έγινε.

Σε αυτούς τους 3, 4 που κυκλοφορούν εκεί έξω, σε αυτούς που είναι ακόμη αρσενικά έχω να πω “Βαστάτε και μην αλλάξετε”. Από εσάς περιμένουμε εμείς τα χαζοπαραδοσιακά κοριτσάκια.

Της Έφης Μπαμπούρη
anapnoes
epirusblog.gr
5 of 5
Να έρθει και να στα ρίξει στην ψύχρα ρε, όχι στο facebook! Κι αν φάει χυλόπιτα, και τι έγινε.
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 2917387507406258662
item