Βασιλική Τσιρογιάννη: Όταν η Σταρ Ελλάς γνώρισε τον Donald Trump!

Βασιλική Τσιρογιάννη: Όταν η Σταρ Ελλάς γνώρισε τον Donald Trump!

Το 2012 η Βασιλική Τσιρογιάννη, αναδείχτηκε Σταρ Ελλάς στα καλλιστεία που διοργανώθηκαν σε συνεργασία με το TLIFE. 

Γέννημα θρέμμα Θεσσαλονικιά, άλλοτε κεντρική παίκτρια της ομάδας βόλεϊ Ελπίδας Θεσσαλονίκης και απόφοιτη του τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, η Βασιλική με ύψος 1,76 και ένα υπέροχο βλέμμα ήταν από τις παρουσίες που ξεχώρισαν από νωρίς.

Η μελαχρινή καλλονή συνεχίζει την καριέρα της στο modeling μ' επιτυχία κι έχει κάνει πολλά βήματα από τότε...



Μετά από τη νίκη της στα καλλιστεία, τον Ιανουάριο του 2013 έφυγε για τον διεθνή διαγωνισμό Miss Universe στο Las Vegas. 


Eκεί έκανε μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή εμφάνιση που κέρδισε πολλά θετικά σχόλια κι ας μην κατάφερε να φτάσει στην τελική πεντάδα, όπου αναδείχθηκε Miss Universe η Αμερικανίδα Olivia Culpo.

/

Η εμπειρία της ήταν μεγάλη κι επέστρεψε με τις καλύτερες εντυπώσεις. Μία από αυτές ήταν και το πάρτι του Miss Universe στο οποίο παραβρέθηκε μαζί με όλες τις διαγωνιζόμενες αλλά και τους υπεύθυνους του διαγωνισμού!

/

Σε εκείνο το πάρτι γνώρισε και τον δισεκκατομυριούχο και νικητή των αμερικανικών εκλογών Donald Trump και πόζαρε μαζί του. 


Η Βασιλική θυμάται το νέο Πρόεδρο της Αμερικής να είναι πολύ ευγενικός και με τις 90 κοπέλες που γνώρισε μέσα σ' ένα βράδυ και αρκετά χαμογελαστός. 

Με την Βασιλή πόζαρε στον φακό του TLIFE κι έδειχνε να είναι αρκετά ευδιάθετος!



tlife.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Βασιλική Τσιρογιάννη: Όταν η Σταρ Ελλάς γνώρισε τον Donald Trump!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7504121215181662898
item