Χατζηδάκης: Αν βγούμε στις αγορές, θα δανειστούμε με επιτόκιο ίδιο με του Πακιστάν Χατζηδάκης: Αν βγούμε στις αγορές, θα δανειστούμε με επιτόκιο ίδιο με του Πακιστάν | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Χατζηδάκης: Αν βγούμε στις αγορές, θα δανειστούμε με επιτόκιο ίδιο με του Πακιστάν

Χατζηδάκης: Αν βγούμε στις αγορές, θα δανειστούμε με επιτόκιο ίδιο με του Πακιστάν
Ο Μπαράκ Ομπάμα έρχεται στην Ελλάδα για να βγει η χώρα δοκιμαστικά στις αγορές, όμως αν βγούμε στις αγορές για να δανειστούμε σήμερα, το επιτόκιό μας θα είναι ίδιο με του Πακιστάν, δήλωσε ο Κωστής Χατζηδάκης.
«Ακόμα και αν μπούμε στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης δεν θα λυθούν τα προβλήματα. Εμείς θέλουμε να ακολουθήσουμε το δρόμο άλλων χώρων που τα κατάφεραν και βγήκαν από το μνημόνιο όπως η Κύπρος και η Ιρλανδία», τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
Σχολιάζοντας τον ανασχηματισμό, τον περιέγραψε ως «μερεμέτια και εσωκομματικές διευθετήσεις», οι οποίες αφήνουν αδιάφορη την κοινωνία. «Είχαν επενδυθεί πολλά σε αυτόν αλλά δεν είδαμε κάτι το φοβερό, δεν σηματοδοτήθηκε κάποιο ξεκίνημα.
Εγινε απλά ανακύκλωση υπουργών και για ακόμα μια φορά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ καλούνται να εξυπηρετήσουν μια πολιτική που δεν βγαίνει. Ακολουθείται η ίδια συνταγή, δεν αλλάζει», συμπλήρωσε ο κ. Χατζηδάκης.
Σε ό,τι αφορά το χρέος, τόνισε ότι όλοι οι Ελληνες και φορολογούμενοι θέλουν να διευθετηθεί, αλλά πρόσθεσε «δεν πρέπει να υπάρχει αμφιβολία ότι ακόμα και αν όλα πάνε καλά υπάρχει κάτι βασικό ότι έχει σκοτωθεί πλήρως η εμπιστοσύνη των επενδυτών οι οποίοι στρέφονται αλλού. Εχει μετατρέψει την οικονομία σε μια οικονομία ου μπλέξεις».
«Με αυτήν την κυβέρνηση διαιωνίζονται τα μνημόνια αλλά με τις μαγκιές και τις λεβεντιές του Τσίπρα και των υπουργών του, πήγαμε για μαλλί και βγήκαμε κουρεμένοι», κατέληξε ο κ. Χατζηδάκης.
Epirusblog Gr
5 of 5
Χατζηδάκης: Αν βγούμε στις αγορές, θα δανειστούμε με επιτόκιο ίδιο με του Πακιστάν
Epirusblog Gr
5 of 5
πολιτική 6401067870467290278
Σχόλια
item