Άρτα: Υπεγράφη η σύμβαση για την Κοινωφελή Εργασία στο Δήμο Αρταίων Άρτα: Υπεγράφη η σύμβαση για την Κοινωφελή Εργασία στο Δήμο Αρταίων | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Υπεγράφη η σύμβαση για την Κοινωφελή Εργασία στο Δήμο Αρταίων


Άρτα: Υπεγράφη η σύμβαση για την Κοινωφελή Εργασία στο Δήμο Αρταίων
Την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016 στην Κεντρική Υπηρεσία του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, παρουσία της αναπληρώτριας Υπουργού Εργασίας κ. Ράνιας Αντωνοπούλου και του τέως Υφυπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Ιωάννη Μπαλάφα
υπογράφηκε η σύμβαση σύστασης του ειδικού καταπιστευτικού λογαριασμού μεταξύ του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, που εκπροσωπείται από τον Πρόεδρος Δ.Σ. κ. Κωνσταντίνο Βαρλαμίτη και του Δήμου Αρταίων που εκπροσωπήθηκε από τον Γενικό Γραμματέα κ. Ηλία Σερβετά, ως δικαιούχου στο πρόγραμμα «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα (θύλακες ανεργίας)». 

Μέσω του λογαριασμού αυτού, το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων θα επιχορηγήσει τον Δήμο Αρταίων με το σύνολο ή μέρος του κόστους των υλικών ή υπηρεσιών που θα απαιτηθούν για την υλοποίηση των ενταγμένων στο ως άνω πρόγραμμα έργων, στα οποία θα απασχοληθούν οι ωφελούμενοι του προγράμματος. 

Στην πράξη αυτό σημαίνει, ότι ο Δήμος Αρταίων θα απασχολήσει 334 ανέργους λαμβάνοντας επιχορήγηση από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ύψους 100.634,20 ευρώ. 

Κατ’ αυτό τον τρόπο, το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, αρωγός επί σειρά ετών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, επιβεβαιώνει στις εξαιρετικά δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνει όλη η κοινωνία και ιδιαίτερα οι περιοχές με αυξημένη ανεργία, το ρόλο του ως κρίσιμου χρηματοδοτικού μοχλού ανάπτυξης σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο αλλά και στήριξης των πολιτικών για την οικονομική ανάκαμψη και την οικοδόμηση ενός βιώσιμου μέλλοντος.

arta.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Άρτα: Υπεγράφη η σύμβαση για την Κοινωφελή Εργασία στο Δήμο Αρταίων
Epirusblog Gr
5 of 5
Αρτα 8295151095997772354
Σχόλια
item