Άσχημα νέα για Ηλιάδη – Γκέντσογλου! Τον έπιασε με άλλη στο κρεβάτι… Άσχημα νέα για Ηλιάδη – Γκέντσογλου! Τον έπιασε με άλλη στο κρεβάτι… | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άσχημα νέα για Ηλιάδη – Γκέντσογλου! Τον έπιασε με άλλη στο κρεβάτι…

Άσχημα νέα για Ηλιάδη – Γκέντσογλου! Τον έπιασε με άλλη στο κρεβάτι…
H ζήλια και οι υποψίες, κυρίως εκ μέρους της Αγγελικής Ηλιάδη, ήταν ένα αγκάθι σε όλη σχεδόν τη διάρκεια της σχέσης της τραγουδίστριας με τον κατά αρκετά χρόνια νεώτερό της ποδοσφαιριστή.
Δεν είναι λίγες οι φορές που άνθρωποι του περιβάλλοντος της είχαν γίνει μάρτυρες πολύ έντονων σκηνών και είναι και σχετικά πρόσφατο το δημόσιο «ξεκατίνιασμα» της τραγουδίστριας με θαυμάστρια του Σάββα Γκέτσογλου στο Instagram. 
Όσοι ξέρουν καλά την τραγουδίστρια λένε ότι πάντα από την αρχή σχεδόν της σχέσης του «είχε το νου της», καθώς ποτέ δεν αισθάνθηκε στο πλευρό του νεαρού ποδοσφαιριστή την απόλυτη ασφάλεια που κάθε γυναίκα χρειάζεται και επιθυμεί, όπως αναφέρει το περιοδικό Ciao.
imagehandler
Ο μεγαλύτερος φόβος της Αγγελικής Ηλιάδη έγινε τελικά πραγματικότητα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού έπιασε στα πράσα το σύντροφό της με μια άλλη γυναίκα και μάλιστα σε φάση που εκείνος, ακόμα και αν το ήθελε, δεν θα μπορούσε να αρνηθεί τα όσα συνέβαιναν. 
Εξυπακούεται ότι ο καυγάς που ακολούθησε, παρουσία μάλιστα άλλης γυναίκας, ήταν κάτι παραπάνω από επικός με την μ Αγγελική Ηλιάδη να ξεσπάει και τίποτα να μην μπορεί να τη συγκρατήσει.
Ωστόσο πληροφορίες από το περιβάλλον μεταφέρουν πως τόσο η Αγγελική, όσο και ο Σάββας έχουν προχωρήσει παρακάτω αλλά κρατούν τυπικές σχέσεις για το παιδί τους, Βασίλη μέχρι να αποφασίσουν τι θα γίνει…
Πηγή: Περιοδικό Ciao.
Epirusblog Gr
5 of 5
Άσχημα νέα για Ηλιάδη – Γκέντσογλου! Τον έπιασε με άλλη στο κρεβάτι…
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 8937028884659409783
Σχόλια
item