Διήμερη επίσκεψη Μητσοτάκη σε Βουλγαρία και Σερβία Διήμερη επίσκεψη Μητσοτάκη σε Βουλγαρία και Σερβία | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Διήμερη επίσκεψη Μητσοτάκη σε Βουλγαρία και Σερβία

Διήμερη επίσκεψη Μητσοτάκη σε Βουλγαρία και Σερβία

Επίσημη επίσκεψη στη Βουλγαρία και τη Σερβία πραγματοποιεί ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, σήμερα Δευτέρα και αύριο Τρίτη.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα συναντηθεί με την πολιτική ηγεσία των δύο βαλκανικών χωρών αλλά και με Έλληνες επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

Στη Σόφια σήμερα ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Μπόικο Μπορίσοφ, ενώ θα γίνει δεκτός και από τον Πρόεδρο της Βουλγαρίας Ρόσεν Πλεβνέλιεφ. Επίσης θα έχει συνάντηση με Έλληνες επιχειρηματίες.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα μεταβεί στη Σερβία, όπου θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της χώρας Τόμισλαβ Νίκολιτς καθώς και από τον Πατριάρχη Σερβίας Ειρηναίο.

Το βράδυ θα παρακαθίσει σε δείπνο που θα παραθέσει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ίβιτσα Ντάτσιτς.

Την Τρίτη, ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό της Σερβίας, Αλεξάντερ Βούτσιτς, καθώς και με Έλληνες επιχειρηματίες.
Epirusblog Gr
5 of 5
Διήμερη επίσκεψη Μητσοτάκη σε Βουλγαρία και Σερβία
Epirusblog Gr
5 of 5
πολιτική 2370645970874896810
Σχόλια
item