Ενωση Κεντρώων: Οι ξένοι κρατούν τον Τσίπρα επειδή τα υπογράφει όλα Ενωση Κεντρώων: Οι ξένοι κρατούν τον Τσίπρα επειδή τα υπογράφει όλα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ενωση Κεντρώων: Οι ξένοι κρατούν τον Τσίπρα επειδή τα υπογράφει όλα

Ενωση Κεντρώων: Οι ξένοι κρατούν τον Τσίπρα επειδή τα υπογράφει όλα
«Εάν αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι οι μεταρρυθμίσεις που ζητούν οι Ευρωπαίοι, γιατί καθυστερήσαμε τόσο πολύ να το αντιληφθούμε;» σχολιάζει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων σχετικά με την ομιλία του Πρωθυπουργού στο νέο Υπουργικό Συμβούλιο.
«Η γραφειοκρατία, η καθυστέρηση των ιδιωτικοποιήσεων, οι αλόγιστες δαπάνες του δημοσίου, η έλλειψη του σθένους για προσαρμογή των εργασιακών σχέσεων προς καταπολέμηση της ανεργίας, όλα αυτά τώρα τα αντελήφθησαν κάποιοι στο ΣΥΡΙΖΑ;» προσθέτει.
«Οι μεγάλες φωνές του κ. Τσίπρα για τη μείωση του χρέους και την είσοδο των ομολόγων σε καθεστώς ποσοτικής χαλάρωσης, συναντούν μια Ευρώπη δύσπιστη και καχύποπτη, γιατί περνάμε τις μεταρρυθμίσεις μόνο στη Βουλή, στη δε πράξη αδρανούμε, ενώ δεν είναι λίγοι οι βουλευτές και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που απειλούν την Ευρώπη ότι σε περίπτωση που δεν ικανοποιήσουν τα αιτήματα μας θα δραπετεύσουμε» επισημαίνει η Ένωση Κεντρώων.
«Νομίζουμε στην Ένωση Κεντρώων ότι οι ξένοι κρατούν τον κ. Τσίπρα επειδή τα υπογράφει όλα και τα περνάει όλα  στη Βουλή. 
Αμέσως όμως μετά, τούτου προσδιοριζομένου με την είσοδο του 2017, θα τον πετάξουν έξω από την εξουσία, γιατί η εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων απαιτεί συνειδητά φιλοευρωπαϊκή κυβέρνηση και όχι κυβέρνηση νεο-αριστερών που βλέπουν την Ευρώπη ως αγγαρεία» καταλήγει η ανακοίνωση.

Epirusblog Gr
5 of 5
Ενωση Κεντρώων: Οι ξένοι κρατούν τον Τσίπρα επειδή τα υπογράφει όλα
Epirusblog Gr
5 of 5
πολιτικη 3314350398907233530
Σχόλια
item