Τηλεγράφημα Πούτιν σε Τραμπ -Τον συνεχάρη για τη νίκη

Τηλεγράφημα Πούτιν σε Τραμπ -Τον συνεχάρη για τη νίκη
Ο ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν απέστειλε σήμερα συγχαρητήριο τηλεγράφημα στον Ντόναλντ Τραμπ για τη νίκη του στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ και εξέφρασε την ελπίδα ότι οι ρωσο-αμερικανικές σχέσεις θα βελτιωθούν.
Ο Πούτιν "εξέφρασε την ελπίδα ότι θα υπάρξει συνεργασία προκειμένου να εξέλθουν οι σχέσεις ανάμεσα στη Ρωσία και τις Ηνωμένες Πολιτείες από την παρούσα κατάσταση κρίσης", ανέφερε σε ανακοίνωσή του το Κρεμλίνο.
Ο Πούτιν εξέφρασε επίσης τη βεβαιότητα "πως θα υπάρξει ένας εποικοδομητικός διάλογος ανάμεσα στη Μόσχα και την Ουάσινγκτον, που θα βασίζεται στις αρχές της ισότητας και του αμοιβαίου σεβασμού και θα λαμβάνει πραγματικά υπόψη τις θέσεις αμφότερων των πλευρών προς το συμφέρον των λαών (τους) και της διεθνούς κοινότητας", σύμφωνα με το Κρεμλίνο.
Ρώσος ΥΠΟΙΚ: Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να αποκατασταθούν οι εμπορικές σχέσεις
Η Ρωσία θα κάνει ό,τι μπορεί για να αποκαταστήσει τις εμπορικές και οικονομικές σχέσεις με τις ΗΠΑ, όπως δήλωσε σήμερα ο υπουργός Οικονομίας Αλεξέι Ουλγιουκάγεφ σε ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων, μετά τη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές.

epirusblog.gr
5 of 5
Τηλεγράφημα Πούτιν σε Τραμπ -Τον συνεχάρη για τη νίκη
epirusblog.gr
5 of 5
κοσμος 7876391546920171744
item