Άλλαξε γνώμη ο Τραμπ: Δεν θα πιέσει για δίωξη σε βάρος της Κλίντον Άλλαξε γνώμη ο Τραμπ: Δεν θα πιέσει για δίωξη σε βάρος της Κλίντον | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άλλαξε γνώμη ο Τραμπ: Δεν θα πιέσει για δίωξη σε βάρος της Κλίντον

Άλλαξε γνώμη ο Τραμπ: Δεν θα πιέσει για δίωξη σε βάρος της Κλίντον

Παρότι ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ είχε δεσμευθεί να «βάλει στη φυλακή» την αντίπαλό του.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Ντόναλντ Τραμπ κατά την προεκλογική περίοδο εξαπέλυσε κριτική κατά της αντιπάλου του, Χίλαρι Κλίντον, χαρακτηρίζοντάς την «διεφθαρμένη», υποστηρίζοντας ότι ψεύδεται και τονίζοντας στους υποστηρικτές του ότι αν εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ θα τη βάλει στη φυλακή.

Παρότι ένα από τα συνθήματα των ψηφοφόρων του ήταν «Κλείσ’την μέσα», τελικά ο Τραμπ δεν πρόκειται να δώσει εντολή για ποινική έρευνα σε βάρος της αντιπάλου του σχετικά με την υπόθεση των περίφημων email της πρώην υπουργού Εξωτερικών, αλλά και τις οικονομικές δραστηριότητες του Ιδρύματος Κλίντον.

Η πρώην υπεύθυνη της προεκλογικής καμπάνιας του, Κελιάν Κόνγουεϊ, και νυν σύμβουλός του, μιλώντας στο δίκτυο MSNBC δήλωσε ότι ο Τραμπ «ήθελε να προχωρήσει πέρα από τα ζητήματα της καμπάνιας» και επιβεβαίωσε πως ο νεοεκλεγείς πρόεδρος δεν επιθυμεί την διενέργεια έρευνας σε βάρος της Κλίντον.

«Αν ο Ντόναλντ Τραμπ μπορεί να τη βοηθήσει να επουλώσει (τις πληγές της), τότε αυτό ίσως είναι καλό», πρόσθεσε η Κόνγουεϊ.

Βέβαια, όπως επισημαίνουν οι New York Times η απόφασή του ενδέχεται να απογοητεύσει τους ψηφοφόρους του, καθώς κατά τη δεύτερη τηλεμαχία του με την Κλίντον, ο Τραμπ είχε δεσμευθεί πως αν επικρατήσει θα έδινε οδηγίες στον νομικό του σύμβουλο να διορίσει ειδικό εισαγγελέα για να διερευνήσει την υπόθεση «γιατί δεν έχουν ειπωθεί τόσα πολλά ψέματα, τόση μεγάλη απάτη».

Βέβαια, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που τα… γυρίζει για την Κλίντον, καθώς μετά την εκλογή του σε τηλεοπτική εκπομπή τη χαρακτήρισε «ευγενέστατη», «πολύ δυνατή» και «ταλαντούχα».
Epirusblog Gr
5 of 5
Άλλαξε γνώμη ο Τραμπ: Δεν θα πιέσει για δίωξη σε βάρος της Κλίντον
Epirusblog Gr
5 of 5
κοσμος 2027777042377904027
Σχόλια
item