Χίλαρι Κλίντον: Χρωστάμε μια ευκαιρία στον Τραμπ Χίλαρι Κλίντον: Χρωστάμε μια ευκαιρία στον Τραμπ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Χίλαρι Κλίντον: Χρωστάμε μια ευκαιρία στον Τραμπ

Χίλαρι Κλίντον: Χρωστάμε μια ευκαιρία στον Τραμπ - Κεντρική Εικόνα
Ο Τραμπ θα είναι ο πρόεδρος των ΗΠΑ, πρέπει να είμαστε ανοιχτόμυαλοι, του χρωστάμε μια ευκαιρία να ηγηθεί, δήλωσε η υποψήφια των Δημοκρατικών Χίλαρι Κλίντον.
Η κ. Κλίντον παραδέχθηκε πως το εκλογικό αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που ανέμενε, λέγοντας πως λυπάται που δεν κερδήθηκε αυτή η μονομαχία.
«Γνωρίζω πως νιώθετε απογοητευμένοι γιατί το ίδιο νιώθω κι εγώ ... Αυτό είναι πόνος για μας. Αλλά θέλω να θυμάστε: Η εκστρατεία μας ήταν για τη χώρα που αγαπάμε, όχι για έναν άνθρωπο και για μία ψηφοφορία» πρόσθεσε.
Σημείωσε ακόμη ότι το αμερικανικό έθνος είναι βαθιά διχασμένο, τονίζοντας όμως ότι εξακολουθεί να πιστεύει στην Αμερική.
Η κ. Κλίντον εξέφρασε την ελπίδα ο Ντόναλντ Τραμπ να είναι ένας πετυχημένος πρόεδρος για όλους τους Αμερικανούς, ενώ ευχαρίστησε πολλές φορές τους υποστηρικτές της και υπογράμμισε ότι πρέπει να γίνει μία ειρηνική μετάβαση εξουσίας.
«Τώρα η ευθύνη μας είναι να παίξουμε τον ρόλο μας για μία ισχυρή Αμερική», είπε επίσης, ενώ ευχαρίστησε το επιτελείο της, την οικογένειά της, αλλά και τους Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα, υπογραμμίζοντας ότι οι ΗΠΑ τους χρωστούν μεγάλη ευγνωμοσύνη.
Epirusblog Gr
5 of 5
Χίλαρι Κλίντον: Χρωστάμε μια ευκαιρία στον Τραμπ
Epirusblog Gr
5 of 5
κοσμος 7286215156335851915
Σχόλια
item