ΝΔ: Η ιδεοληψία της κυβέρνησης τορπιλίζει τις αποκρατικοποιήσεις ΝΔ: Η ιδεοληψία της κυβέρνησης τορπιλίζει τις αποκρατικοποιήσεις | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

ΝΔ: Η ιδεοληψία της κυβέρνησης τορπιλίζει τις αποκρατικοποιήσεις

ΝΔ: Η ιδεοληψία της κυβέρνησης τορπιλίζει τις αποκρατικοποιήσεις
Η κυβέρνηση από ιδεοληψία στερεί τη χώρα από νέα κεφάλαια που φέρνουν ρευστότητα, δουλειές και ανάπτυξη, κάνοντας ό,τι μπορεί καθημερινά για να τορπιλίσει τις αποκρατικοποίησεις σχολιάζει η Νέα Δημοκρατία.
Με αφορμή τις εξελίξεις στον τομέα των ιδιωτικοποιήσεων, στο νέο μπλόκο Σκουρλέτη για την επένδυση στις Σκουριές, την αλλαγή του οργανογράμματος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στο παρά πέντε της μεταβίβασής της και στις καθυστερήσεις στην παραχώρηση της Κασσιόπης η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της σημειώνει:
«Η Ελλάδα παρουσιάζει τεράστιες επενδυτικές ευκαιρίες. Οι μεταρρυθμίσεις και οι αποκρατικοποιήσεις είναι ο πιο γρήγορος δρόμος για να γίνουν επενδύσεις. Από την ενέργεια μέχρι τις μεταφορές και από τον τουρισμό μέχρι την αξιοποίηση του φυσικού μας πλούτου.
Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ όμως δεν πιστεύει σε αυτές. Κάνει καθημερινά ό,τι μπορεί για να τις τορπιλίσει. Από ιδεοληψία, στερεί από τη χώρα νέα κεφάλαια που φέρνουν ρευστότητα, δουλειές, τεχνογνωσία, ανάπτυξη!
Η ιδεοληπτική αγκύλωση της Κυβέρνησης δεν είναι θέμα προσώπων. Είναι κεντρική στρατηγική επιλογή. Που πάει τη χώρα πίσω.
Μόνο μια διέξοδος υπάρχει για τα αληθινά συμφέροντα της χώρας και όλων των Ελλήνων: η άμεση πολιτική αλλαγή».

Epirusblog Gr
5 of 5
ΝΔ: Η ιδεοληψία της κυβέρνησης τορπιλίζει τις αποκρατικοποιήσεις
Epirusblog Gr
5 of 5
πολιτική 2416292853855167195
Σχόλια
item