Κι όμως! Άλλος ηθοποιός θα έπαιζε τον ρόλο του Μπονάτσου στους «απαράδεκτους»

Κι όμως! Άλλος ηθοποιός θα έπαιζε τον ρόλο του Μπονάτσου στους «απαράδεκτους»
Πρόκειται για ένα αποό τα πιο πετυχημένα σήριαλ, που αγαπήθηκε όσο λίγα. Οι «απαράδεκτοι» όμως, θα μπορούσαν να είχαν διαφορετικό σχήμα!
Στο περιοδικό You έδωσε συνέντευξη ο Τάκης Παπαματθαίου, ο οποίος αποκάλυψε πως η Δήμητρα Παπαδοπούλου του είχε προτείνει το ρόλο που πήρε τελικά ο Βλάσσης Μπονάτσος στους «Απαράδεκτους». Ο γνωστός ηθοποιός αρνήθηκε τότε, διότι είχε ήδη υπογράψει συμβόλαιο και είχε ξεκινήσει γυρίσματα σε άλλο σίριαλ.
«Θα σας πω μια ιστορία. Όταν πέθανε ο Κουν, έφυγα από το Θέατρο Τέχνης γιατί δεν είχε νόημα. Η πρώτη μου δουλειά το καλοκαίρι ήταν στο Θέατρο Παρκ. Από τον Αριστοφάνη στην επιθεώρηση, σε μια πολύ ωραία δουλειά, που λεγόταν «Χορός του Οζαλόγκου» λόγω του ότι πρωθυπουργός της Τουρκίας ήταν ο Οζάλ. 
Συμμετείχε μια πλειάδα γνωστών ηθοποιών, όπως οι: Φέρτης, Χρυσομάλλης, Παπαδοπούλου, Μπέζος, σε μουσική Κραουνάκη και σκηνοθεσία Φασουλή, κι από εκεί ξεκίνησε όλο αυτό με την τηλεόραση. 
Εκεί γνώρισα τη Δήμητρα Παπαδοπούλου, που έγραφε τα κείμενα μαζί με τον Σταμάτη Φασουλή, και έπαιζε κιόλας. Ενώ είχα κλείσει τηλεοπτικό συμβόλαιο με τον Γιώργο Κωνσταντίνου, μου πρότεινε η Δήμητρα να παίξω στους «Απαράδεκτους». 
Συγκεκριμένα, μου είχε πει: “Θα κάνω ένα σίριαλ και το συζήτησα για σένα και με τον Γιάννη (Μπέζο) και με τον Σπύρο (Παπαδόπουλο) για έναν τέταρτο ρόλο”.
Ήταν για τον ρόλο του συγχωρεμένου Βλάσση Μπονάτσου. Και της λέω: “Δήμητρα, σε ευχαριστώ πολύ, αλλά έχω ήδη υπογράψει κι έχω ξεκινήσει γυρίσματα”. Όλα τυχερά είναι… Θέλω να πω ότι όντως ήταν μια ευκαιρία. 
Οι υπόλοιποι ηθοποιοί «καθάρισαν» για μια ζωή. Η σειρά έκανε τεράστια επιτυχία», είπε ο Τάκης Παπαματθαίου.
epirusblog.gr
5 of 5
Κι όμως! Άλλος ηθοποιός θα έπαιζε τον ρόλο του Μπονάτσου στους «απαράδεκτους»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2797745890505506378
item