Σφοδρή επίθεση Κικίλια στην κυβέρνηση για τα επεισόδια στη Χίο Σφοδρή επίθεση Κικίλια στην κυβέρνηση για τα επεισόδια στη Χίο | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Σφοδρή επίθεση Κικίλια στην κυβέρνηση για τα επεισόδια στη Χίο

Σφοδρή επίθεση Κικίλια στην κυβέρνηση για τα επεισόδια στη Χίο
Για πολλοστή φορά γίναμε χθες το βράδυ μάρτυρες νέων επεισοδίων στους καταυλισμούς προσφύγων - μεταναστών, με πρωτοφανείς καταστροφές. 
Τα επεισόδια στη Σούδα της Χίου, είχαν ως τραγικό απολογισμό φωτιές εντός του καταυλισμού, φωτιές σε γειτονικά σπίτια, καμένα αυτοκίνητα και καταστήματα», ανέφερε ο κ. Κικίλιας τονίζοντας ότι τραγικότερο όλων ήταν «η κατοχή ηλεκτρικού εξοπλισμού taser από μετανάστες, η οποία έκανε πολύ δύσκολη την προσπάθεια των Μ.Α.Τ. να τους αναχαιτίσουν».
Ο κ. Κικίλιας στάθηκε και στο γεγονός ότι «οι κάτοικοι της περιοχής αναγκάστηκαν να χρησιμοποιήσουν σίδερα και ξύλα, προκειμένου να αμυνθούν και να προστατεύσουν τις περιουσίες τους».
«Η Νέα Δημοκρατία έχει επανειλημμένως επισημάνει την ανάγκη διαχωρισμού προσφύγων και μεταναστών, αλλά και αυτή της έγκαιρης στελέχωσης των καταυλισμών με κατάλληλο διοικητικό προσωπικό και, κυρίως, τον ορισμό ενός υπευθύνου ανά καταυλισμό στον οποίο θα αποδίδεται και η ευθύνη», συνέχισε ο κ. Κικίλιας ενώ διερωτήθηκε «τι άλλο πρέπει να γίνει για να αποφασίσει επιτέλους η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ να πράξει τα αυτονόητα;».
«Μέχρι πότε οι ιδεοληψίες μιας ανίκανης, δήθεν ανθρωπιστικής Κυβέρνησης, θα γίνονται εμπόδιο στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των συμπολιτών μας; Δεν επιτρέπεται άλλη ανοχή!», κατέληξε.

Epirusblog Gr
5 of 5
Σφοδρή επίθεση Κικίλια στην κυβέρνηση για τα επεισόδια στη Χίο
Epirusblog Gr
5 of 5
πολιτική 1467500213191037653
Σχόλια
item