Οικογενειακή απόδραση για την Όλγα Λαφαζάνη

Οικογενειακή απόδραση για την Όλγα Λαφαζάνη

Απέχει από τα τηλεοπτικά πλατό φέτος η Όλγα Λαφαζάνη. Οι πολλές ώρες που εργαζόταν την περασμένη σεζόν ίσως της δημιούργησαν την ανάγκη να ξεκουραστεί και να αφιερώσει το χρόνο της στην οικογένειά της, τον σύζυγό της Νίκο Οικονόμου και την κόρη τους.

Την ήρεμη καθημερινότητά της μοιράζεται τακτικά μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram. Αυτή τη φορά γνωστοποίησε την απόδρασή της στη Λάρισα. Η Όλγα βρίσκεται στην όμορφη πόλη της Ελλάδας έχοντας στο πλευρό της αγαπημένα πρόσωπα από την οικογένειά της.

Βέβαια στις περισσότερες φωτογραφίες της πρωταγωνίστρια είναι η μικρή της. Τι απολαμβάνει να κάνει περισσότερο με την κόρη της; "Από τις αγαπημένες μας στιγμές είναι η ώρα που τη βάζω για ύπνο. Η μικρή χαλαρώνει και μου διηγείται πώς πέρασε τη μέρα της, κάτι που συνήθως δεν κάνει το μεσημέρι. 


Ενώ το βράδυ που διαβάζουμε παραμύθια και της λέω πώς κύλησε η δική μου μέρα, η Αλεξάνδρα ανοίγεται και μου λέει τα πάντα", είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή της στο People.

Όσο για το αν θέλει να γίνει ξανά μαμά; "Σίγουρα θέλουμε κι άλλο παιδάκι. Το γεγονός πως το ζητάει και η Αλεξάνδρα είναι ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο. Είναι πολύ όμορφο να μεγαλώσει η οικογένειά μας!".
epirusblog.gr
5 of 5
Οικογενειακή απόδραση για την Όλγα Λαφαζάνη
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3025794284475870705
item