Άρτα: Ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας στη Σύναξη Νέων Άρτα: Ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας στη Σύναξη Νέων | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας στη Σύναξη Νέων

Άρτα: Ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας στη Σύναξη Νέων
Την ανά 15ήμερο Σύναξη των νέων στο Πνευματικό Κέντρο “Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος” της Μητροπόλεώς μας, ευλόγησε με την παρουσία του, ο νέος Ποιμενάρχης μας κ Καλλίνικος, την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου.
Μετά την Ακολουθία του Αποδείπνου στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου, στην αίθουσα των συναντήσεων, ο Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεώς μας π. Θεολόγος, ευχήθηκε και εκ μέρους των νέων στον Σεβασμιώτατο, μια καλλίκαρπη και καλλίνικη αρχιερατική πορεία στην πόλη της Άρτας και τον ενημέρωσε για την πορεία της νεανικής αυτής συντροφιάς. 
Ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην γνωριμία του με την Άρτα, από την εποχή που ως Διάκονος στο πλευρό του μακαριστού πλέον Μητροπολίτου Αργολίδος κυρού Ιακώβου Β΄ άρχισε τις τακτικές επισκέψεις στην πόλη μας. 
Στη συνέχεια, με αφορμή κάποιες σκέψεις του για την αληθινή ευτυχία και ελπίδα μέσα στην κρίση, την οποία βιώνει η κοινωνία μας, ξεκίνησε ένας πολύ ενδιαφέρον διάλογος. Τέλος, τόνισε την αναγκαιότητα και σπουδαιότητα των συνάξεων αυτών, χάρη στις οποίες διδασκόμαστε όλοι ανεξαιρέτως.
artabest.net
Epirusblog Gr
5 of 5
Άρτα: Ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας στη Σύναξη Νέων
Epirusblog Gr
5 of 5
Αρτα 5216281468255559400
Σχόλια
item