Ντ. Μπακογιάννη: Παρελθόν η κυβέρνηση έως το καλοκαίρι - Ποτέ η Ν.Δ. δεν ήταν τόσο ενωμένη όσο τώρα Ντ. Μπακογιάννη: Παρελθόν η κυβέρνηση έως το καλοκαίρι - Ποτέ η Ν.Δ. δεν ήταν τόσο ενωμένη όσο τώρα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ντ. Μπακογιάννη: Παρελθόν η κυβέρνηση έως το καλοκαίρι - Ποτέ η Ν.Δ. δεν ήταν τόσο ενωμένη όσο τώραΝτ. Μπακογιάννη: Παρελθόν η κυβέρνηση έως το καλοκαίρι - Ποτέ η Ν.Δ. δεν ήταν τόσο ενωμένη όσο τώρα

H βουλευτής της Ν.Δ Ντόρα Μπακογιάννη, μίλησε το βράδυ της Τετάρτης σε κομματική εκδήλωση στο Αίγιο, λέγοντας ότι «μέχρι το καλοκαίρι η κυβέρνηση θα αποτελεί παρελθόν.

Πρόσθεσε ότι «η σημερινή κυβέρνηση έχει ημερομηνία λήξεως» και την κατηγόρησε ότι «ζει σε άλλο πλανήτη» και πως «το τελευταίο χαρτί της κυβέρνησης είναι να διχάσει τον ελληνικό λαό».

Σημείωσε ότι «η μοναδική ελπίδα για τη χώρα είναι η συμφωνία αλήθειας του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον ελληνικό λαό».

Για τους δημόσιους υπαλλήλους, η κ. Μπακογιάννη υπογράμμισε πως «όταν αναλάβει η Ν.Δ. την εξουσία, δεν πρόκειται να απολύσει ούτε έναν δημόσιο υπάλληλο, πλην των επίορκων».

Σχετικά με τα εσωκομματικά, σημείωσε ότι «ποτέ η Ν.Δ. δεν ήταν τόσο ενωμένη όσο είναι σήμερα με πρόεδρο τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

Epirusblog Gr
5 of 5
Ντ. Μπακογιάννη: Παρελθόν η κυβέρνηση έως το καλοκαίρι - Ποτέ η Ν.Δ. δεν ήταν τόσο ενωμένη όσο τώρα
Epirusblog Gr
5 of 5
πολιτική 6282359533642245176
Σχόλια
item