Η συγκινητική ανάρτηση του Θεοδωράκη για τον θάνατο του Γ. Γεωργιάδη Η συγκινητική ανάρτηση του Θεοδωράκη για τον θάνατο του Γ. Γεωργιάδη | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η συγκινητική ανάρτηση του Θεοδωράκη για τον θάνατο του Γ. Γεωργιάδη

Η συγκινητική ανάρτηση του Θεοδωράκη για τον θάνατο του Γ. Γεωργιάδη
Μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook για το θάνατο του δημοσιογράφου και πολεμικού ανταποκριτή Γιώργου Γεωργιάδη έκανε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

«Που πας ρε Γιώργο; Που πας; Ρε φιλαράκι είχαμε τόσα να πούμε ακόμη και εσύ έφυγες. Θα μου πεις, θα τα λέγαμε; Με τόσα που έχουμε μπλέξει, θα τα λέγαμε; 

Μπορεί και όχι. Αλλά ήξερα ότι είσαι εκεί και εσύ ήξερες ότι είμαι εδώ. Θα άπλωνα το χέρι και θα σε ακουμπούσα. Ένα τηλεφώνημα. Μια σπρωξιά. Σαν αυτές που δίναμε στους διαδρόμους της Πρώτης. 

Αστειευόμασταν όταν έσκαγε θέμα. «Εγώ πάω». «Όχι εγώ». Εμείς βέβαια γελάγαμε γιατί κάθε φορά κάποιοι την πάταγαν και νόμιζαν ότι όντως σπρωχνόμασταν ποιος θα πάει πρώτος. Αλλά εμείς πηγαίναμε μαζί, στα Εξάρχεια, στον Ασπρόπυργο, στο Λαύριο… Έγραφες εσύ και έβαζες και τη δική μου υπογραφή. 

Ή έγραφα εγώ και έβαζα και τη δική σου. Ή μας έπαιρνες τηλέφωνο από έξω, από τα αληθινά μέτωπα, και μας υπαγόρευες. 

Ακούγαμε τη φωνή σου μαζί με τις βόμβες που έσκαγαν δίπλα σου. Ήσουν μάλαμα φίλε. Και κάποιοι εκεί έξω πρέπει να ξέρουν ότι η δημοσιογραφία εκτός από «αλήτες, ρουφιάνους» βγάζει και Γεωργιάδηδες.

Σε αγαπώ ρε φίλε. Και δεν θα στο συγχωρέσω ποτέ. Μου έδωσες αυτή τη φωτογραφία, μαζί με άλλες, και μου είπες «δες τι βρήκα! πάρε να την έχεις κι εσύ». Και δεν μου είπες ότι δεν θα τις βλέπαμε πια μαζί. 

Ένας τρελάρας ήσουνα που δεν ήθελες ποτέ να στεναχωρείς κανέναν. Γειά σου φίλε μου» ανέφερε ο Σταύρος Θεοδωράκης, που συνόδευσε το κείμενο του με μια φωτογραφία από τα παλιά. 

Δείτε την ανάρτηση του κ. Θεοδωράκη στο Facebook: 


Epirusblog Gr
5 of 5
Η συγκινητική ανάρτηση του Θεοδωράκη για τον θάνατο του Γ. Γεωργιάδη
Epirusblog Gr
5 of 5
κοινωνία 5098839273315050137
Σχόλια
item