Μελίνα Μακρή: «Ο Γιάννης Βαρδής ήταν ο εφηβικός μου έρωτας»! Μελίνα Μακρή: «Ο Γιάννης Βαρδής ήταν ο εφηβικός μου έρωτας»! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Μελίνα Μακρή: «Ο Γιάννης Βαρδής ήταν ο εφηβικός μου έρωτας»!

Μελίνα Μακρή: «Ο Γιάννης Βαρδής ήταν ο εφηβικός μου έρωτας»!

H Μελίνα Μακρή μετά την αποχώρησή της από το συγκρότημα Vegas παραχώρησε την πρώτη της αποκλειστική ραδιοφωνική συνέντευξη στη σόλο καριέρα της στον Λάζο Μαντικό και τον ΑΡΤ 90,6 FM και μίλησε για όλα.

Για την αποχώρησή της από τους Vegas: «Εγώ ένιωθα ήδη ότι αρχίζει αυτή η καινούργια εποχή για εμένα από το «Θα είμαι εκεί» (2014). Ένιωσα τον τελευταίο χρόνο ότι ωριμάζω σαν άνθρωπος, κάτι το όποιο ήθελα και το επιδίωκα. Αλλά πιστεύω ότι οι εμπειρίες στη δουλειά σε ωριμάζουν. Εγώ ένιωσα ότι δεν μπορώ να υποστηρίξω αυτή την τρέλα τη στιλιστική πλέον. 


Πέρασε αυτή η μόδα για εμένα ηλικιακά! Μπορεί να μην είμαι μεγάλη, 33 ετών είμαι, αλλά ένιωσα ότι ρεπερτοριακά έχει τελειώσει αυτός ο κύκλος και θέλω να βγάλω από μέσα μου αυτό που κρύβω! Συνθετικά αυτά γράφω, αυτά λέω, επομένως δεν θα μπορούσα να ακολουθήσω κάτι άλλο σαν σόλο πορεία που να μην ήταν αληθινό!
Με τα παιδιά είμαστε πάρα πολύ καλοί φίλοι. Πραγματικά είμαστε πολύ δεμένοι! Έχω μόνο καλές αναμνήσεις να θυμάμαι! Τα παιδιά από μόνοι τους μου έλεγαν ότι η φωνή μου μπορεί να πάει πραγματικά μακριά. Όποτε νιώσεις την ανάγκη εμείς είμαστε εδώ, δεν είναι φυλακή! Μπορούμε παράλληλα να κάνουμε πράγματα, μπορούμε ξεχωριστά και οι τρεις. Πάντα υπήρχε αυτό και τα παιδιά με στήριξαν απίστευτα. Ο Zeraw άκουσε και το κομμάτι μου πριν κυκλοφορήσει. 

Εγώ ήμουν κοντά στα παιδιά όταν ψάχναμε για την καινούργια τραγουδίστρια. Την αντικαταστάτρια μου... Τους είπα ότι τους ταιριάζει, έδωσα και τις δικές μου συμβουλές στην κοπέλα αυτή. Απ ότι ξέρω τώρα κάνει καινούργια πράγματα. » δήλωσε.

Όσο για το αν έχει ρίσκο η στροφή αυτή στην καριέρα της απάντησε: «Έχει ρίσκο η κίνηση μου αυτή. Είναι ο εαυτός μου απογυμνωμένος αυτή τη στιγμή. Είμαι εγώ και η φωνή μου. Κατάφερα να κάνω το πάθος μου πραγματικότητα. Δεν είναι από τις προτεραιότητες μου να βγάλω χρήματα. Δεν θα πεθάνουμε κιόλας, δεν θα αυτοκτονήσουμε! Δεν πρέπει να εξαρτόμαστε η ψυχική μας υγεία από το χρήμα. Είναι δύσκολο αυτό, αλλά δεν πρέπει να εξαρτόμαστε από την ύλη»

Το νέο της κομμάτι με τίτλο «Δεν σε ξεχνώ» αποκάλυψε πως θα το αφιέρωνε «στην 20χρονη Μελίνα του τότε. Που ξεκίνησε να τραγουδάει, δεν την ξεχνώ, δεν ξεχνώ αυτό το κορίτσι και αυτόν τον πρώιμο εαυτό μου και χαίρομαι που κατάφερα να τον βγάλω προς τα έξω».

Τέλος εξομολογήθηκε πως «ο Γιάννης Βαρδής ήταν ο εφηβικός μου έρωτας. Είχα μάθει όλα τα τραγούδια του απ έξω, είχα αφίσες στο δωμάτιο μου!»


Epirusblog Gr
5 of 5
Μελίνα Μακρή: «Ο Γιάννης Βαρδής ήταν ο εφηβικός μου έρωτας»!
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 4114133706546888916
Σχόλια
item