Μαινόμενος πλαστικός χειρουργός εναντίον του Ηλία Ψινάκη - Δείτε τι έχε συμβεί Μαινόμενος πλαστικός χειρουργός εναντίον του Ηλία Ψινάκη - Δείτε τι έχε συμβεί | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Μαινόμενος πλαστικός χειρουργός εναντίον του Ηλία Ψινάκη - Δείτε τι έχε συμβεί

Μαινόμενος πλαστικός χειρουργός εναντίον του Ηλία Ψινάκη - Δείτε τι έχε συμβεί
Της… τρελής έγινε στο δημοτικό συμβούλιο Μαραθώνα το βράδυ της περασμένης Τρίτης σε ένα «hard rock», επεισόδιο με πρωταγωνιστές τον Ηλία Ψινάκη και τον πρώην πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου και πλαστικό χειρούργο Χρήστο Κατσαρό.
Ο καυγάς μεταξύ Ψινάκη – Κατσαρού οφείλεται στην κόντρα του δημάρχου με τη σύζυγο του πλαστικού χειρουργού που εξελέγη με το ψηφοδέλτιό του, αλλά τέσσερις μήνες αργότερα αποχώρησε, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «Espresso». 
Η σύζυγος του πλαστικού χειρουργού δεν είναι η μόνη που έφυγε από τον συνδυασμό του Ηλία Ψινάκη, ωστόσο ο δήμαρχος φέρεται να την κατηγορεί για συνεργασία με τον πρώην δήμαρχο και πολιτικό του αντίπαλο.
Οι καταγγελίες του δημάρχου αλλά και, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η πλευρά του πλαστικού χειρουργού, άσχημες εκφράσεις του εναντίον της συζύγου του έβγαλαν τον Χ. Κατσαρό εκτός εαυτού. 
Όταν, όπως λέει ο πλαστικός χειρουργός ζήτησε τον λόγο από τον δήμαρχο και εκείνος του απάντησε με ύβρεις και ειρωνείες κι έτσι ξεκίνησε ο καυγάς.
Βαριές κουβέντες και γαλλικά ανταλλάχτηκαν κατά την διάρκεια της συνεδρίασης, που κατέληξαν σε πανζουρλισμό, ενώ θερμό επεισόδιο ακολούθησε στις τουαλέτες με τους δύο άντρες να μπλέκονται σε έντονο καυγά, που παρ’ ολίγον να καταλήξει σε…ξύλο! 
Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, του αστυνομικού που συνοδεύει τον δήμαρχο αλλά και λίγη ώρα αργότερα ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ το επεισόδιο έληξε.
govastileto.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Μαινόμενος πλαστικός χειρουργός εναντίον του Ηλία Ψινάκη - Δείτε τι έχε συμβεί
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 1660871244648305976
Σχόλια
item