Θεσπρωτία: Στόχος, η ενίσχυση του έργου του Γηροκομείου Ιωαννίνων

Θεσπρωτία: Στόχος, η ενίσχυση του έργου του Γηροκομείου Ιωαννίνων
Τον ρόλο του Γηροκομείου Ιωαννίνων θέλησε να ενισχύσει για ακόμη μια φορά ο διοικητής του Νοσοκομείου Φιλιατών κ. Σπύρος Δερδεμέζης. Λίγους μήνες μετά την πρώτη δωρεά, ο κ. Δερδεμέζης προχώρησε σε μια ακόμη πράξη στήριξης του έργου του Γηροκομείου.
girokomeio stoxos 19 11 16
Στα πλαίσια, λοιπόν, της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, το Νοσοκομείο Φιλιατών παραχωρεί εξοπλισμό χρήσιμο για την τρίτη ηλικία σε ιδρύματα της περιοχής.
Σε συνεργασία με το Γηροκομείο Ιωαννίνων «Ζωσιμάδες» , το Γηροκομείο Φιλιατών και το Ίδρυμα Χρόνιων παθήσεων στην Ηγουμενίτσα διατέθηκαν συνολικά βοηθητικά τροχήλατα περπατήματος (τεμ. 10 ), αμαξίδια λουτρού ( τεμ. 4) αναπηρικά αμαξίδια (τεμ 2 ), δίσκοι σίτισης (τεμ. 95 ) και λοιπό εξοπλισμό το οποίο θα χρησιμεύσει στην ποιοτικότερη και καλύτερη διαβίωση των συνανθρώπων μας που φιλοξενούνται σε αυτές τις δομές.
Μέρος του εξοπλισμού αποτελεί παραχώρηση του Ελληνογερμανικού Συλλόγου Φιλίας Filia Velbert και επιθυμία ήταν η διάθεσή του σε δράσεις κοινωνικού περιεχομένου.
Ο κ. Δερδεμέζης παρέδωσε στο διευθυντή το υλικό και υποσχέθηκε να είναι πάντα στο πλευρό των ανθρώπων του Γηροκομείου.
Ο κ. Δερδεμέζης σε δηλώσεις του ευχαρίστησε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ.κ. Μάξιμο για την ευρύτερη συνεργασία που έχουν καθώς και τον πρόεδρο της Ελληνογερμανικής Φιλίας που προσέφερε το υλικό που δόθηκε τελικά στο Γηροκομείο. 
«Το Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών δεσμεύεται ότι στο άμεσο μέλλον θα συνεχίσει με νέες προτάσεις να στηρίζει την τρίτη ηλικία στοχεύοντας στην ποιοτικότερη και αποτελεσματικότερη παροχή υπηρεσιών υγείας» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Δερδεμέζης αποδεικνύοντας έμπρακτα τη διάθεση για προσφορά στην Τρίτη ηλικία.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ
proinanea.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Θεσπρωτία: Στόχος, η ενίσχυση του έργου του Γηροκομείου Ιωαννίνων
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 3080774421727068161
item