Γιάννενα: Ο Δήμος Κόνιτσας βράβευσε τους επιτυχόντες σε ΑΕΙ και ΤΕΙ Γιάννενα: Ο Δήμος Κόνιτσας βράβευσε τους επιτυχόντες σε ΑΕΙ και ΤΕΙ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Ο Δήμος Κόνιτσας βράβευσε τους επιτυχόντες σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Γιάννενα: Ο Δήμος Κόνιτσας βράβευσε τους επιτυχόντες σε ΑΕΙ και ΤΕΙ
Ο Δήμος Κόνιτσας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τίμησε και βράβευσε σε ειδική εκδήλωση, που έγινε στις 26 Οκτωβρίου 2016 στην αίθουσα τελετών του Δήμου, τους επιτυχόντες σε ΑΕΙ και ΤΕΙ των σχολείων του.
O Αντιδήμαρχος Παιδείας απευθυνόμενος στους επιτυχόντες ανέφερε τα εξής:
«Ζήσατε στην Κόνιτσα για 18 χρόνια και τώρα εδώ και ένα μήνα φύγατε στην πόλη που είναι η σχολή της επιτυχίας σας. 

Γνωρίζω ότι ο κάθε νέος θέλει να ζήσει κάποια στιγμή μόνος του, να αυτονομηθεί, να γνωρίσει νέους ορίζοντες, να έχει την ευθύνη της ζωής του αυτενεργώντας σε όλες τις πτυχές της. 

Φεύγοντας μην απορρίψετε με μια μονοκονδυλιά όλα αυτά που πήρατε από τους γονείς σας, την Εκκλησία, το Σχολείο, το Δήμο, την τοπική κοινωνία. 

Λάθη σίγουρα κάναμε και γι΄αυτό να μας συγχωρήσετε, αλλά να ξέρετε ότι αυτά που σας δώσαμε τα δώσαμε από αγάπη και ενδιαφέρον, έχοντας ο καθένας μας μια εμπειρία πολλών ετών. 

Μη σας θαμπώσουν τα λογίς φώτα των πόλεων αλλά ό,τι κάνετε να το σκέφτεστε, να το μελετάτε και μετά να το κρατάτε ή να το απορρίπτετε στη συνέχεια ο Δήμαρχος Κόνιτσας Ανδρέας Παπασπύρου συγχάρηκε τους επιτυχόντες, ευχαρίστησε την Εθνική Τράπεζα για τη χορηγία και απένειμε τους επαίνους και τα δώρα.

epirusonline.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Ο Δήμος Κόνιτσας βράβευσε τους επιτυχόντες σε ΑΕΙ και ΤΕΙ
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 8384842711626089594
Σχόλια
item