Μελίνα Ασλανίδου: Δείτε όσα έγιναν στην παρουσίαση του νέου της άλμπουμ! Μελίνα Ασλανίδου: Δείτε όσα έγιναν στην παρουσίαση του νέου της άλμπουμ! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Μελίνα Ασλανίδου: Δείτε όσα έγιναν στην παρουσίαση του νέου της άλμπουμ!

Μελίνα Ασλανίδου: Δείτε όσα έγιναν στην παρουσίαση του νέου της άλμπουμ!

Η Μελίνα Ασλανίδου παρουσίασε χθες το απόγευμα το νέο της album «Με φωνάζουνε με το μικρό μου» στο Reload.

Όση ώρα μιλούσε με τους δημοσιογράφους στον πάνω όροφο του δισκοπωλείου, πλήθος φίλων της, την περίμενε στο ισόγειο του χώρου, κρατώντας στα χέρια  το νέο της album, τραγουδώντας όλους τους στίχους των τραγουδιών και φωνάζοντας ρυθμικά το όνομα της, επιβεβαιώνοντας τον τίτλο «Με φωνάζουνε με το μικρό μου».

Σχεδόν δυο ώρες κράτησε το event,  με τη Μελίνα να υπογράφει αντίτυπα, να μοιράζει αγκαλιές να μιλά και να φωτογραφίζεται με όλους όσοι βρέθηκαν εκεί.
Ο νέος δίσκος της Μελίνας Ασλανίδου, περιλαμβάνει 11 τραγούδια μεταξύ των οποίων τις μεγάλες επιτυχίες «Να Με Δικαιολογήσεις», «Προσωπική Επιλογή», «Μες Στο Σπίτι Δε Μένει Κανείς» και τη Νο 1 επιτυχία «Νερό και Χώμα», μια συνεργασία με τους Stavento.


Σχεδόν δυο ώρες κράτησε το event,  με τη Μελίνα να υπογράφει αντίτυπα, να μοιράζει αγκαλιές να μιλά και να φωτογραφίζεται με  όλους όσοι βρέθηκαν εκεί.
Ο νέος δίσκος της Μελίνας Ασλανίδου, περιλαμβάνει 11 τραγούδια μεταξύ των οποίων τις  μεγάλες επιτυχίες «Να Με Δικαιολογήσεις», «Προσωπική Επιλογή», «Μες Στο Σπίτι Δε Μένει Κανείς» και τη Νο 1 επιτυχία «Νερό και Χώμα», μια συνεργασία με τους Stavento!
Τραγούδια που ήδη αγαπήσαμε και άλλα νέα που σίγουρα θα λατρέψουμε, με την μοναδική ερμηνεία της Μελίνας Ασλανίδου. Μια μελωδική περιπλάνηση, μια διαδρομή ανάμεσα σε πολλά μουσικά είδη, δίνει το στίγμα της μοναδικής "δικής μας " Μελίνας…


Epirusblog Gr
5 of 5
Μελίνα Ασλανίδου: Δείτε όσα έγιναν στην παρουσίαση του νέου της άλμπουμ!
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 7016051483466283600
Σχόλια
item