Τον Θ. Κουτρομάνο για πρόεδρο του ΕΣΡ προτείνει και ο Βούτσης

Τον Θ. Κουτρομάνο για πρόεδρο του ΕΣΡ προτείνει και ο Βούτσης
Τον Θανάση Κουτρομάνο ως πρόεδρο του  ΕΣΡ περιλαμβάνει η νέα πρόταση του Νίκου Βούτση που έχουν ήδη λάβει τα κόμματα  λίγες ώρες πριν τη νέα σύγκληση της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής σήμερα το μεσημέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες στον κατάλογο των ονομάτων που παρέδωσε την Τετάρτη το απόγευμα στους εκπροσώπους των κομμάτων ο πρόεδρος της Βουλής προτείνεται για επικεφαλής του ΕΣΡ ο κ. Θανάσης Κουτρομάνος που αποτελεί την πρόταση της Ν.Δ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το όνομα του κ. Μιχάλη Σταθόπουλου τον οποίο έχει προτείνει το Ποτάμι και για τον οποίο τόσο η αξιωματική αντιπολίτευση όσο και το ΠΑΣΟΚ έχει εκφραστεί θετικά δεν περιλαμβάνεται. 

Δεν αποκλείεται ωστόσο να μπει στη συζήτηση ως "μπαλαντέρ' για να απεμπλέξει τυχόν εμπλοκή. Κατά τα λοιπά η πρόταση Βούτση περιλαμβάνει πολλά από τα πρόσωπα που έχουν ήδη συζητηθεί.

Σε κάθε περίπτωση η υιοθέτηση της πρότασης της ΝΔ δημιουργεί νέα δεδομένα στην Διάσκεψη των προέδρων και αν συνδυαστεί με νέες διαβεβαιώσεις για τη μη εφαρμογή του νόμου Παππά ως προς το σκέλος του αριθμού των αδειών ενδεχομένως να οδηγήσει στην άρση του αδιεξόδου.

Αν και πολλοί υποστηρίζουν πως η Ν.Δ δεν θα υποχωρήσει από τους τρεις όρους που έθεσε και την Τετάρτη μεταξύ των οποίων να υπάρξει προσωπική δέσμευση του πρωθυπουργού ότι δεν υφίσταται ο αριθμός 4 για τα κανάλια που θα λάβουν άδειες λειτουργίας.  
 
thetoc.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Τον Θ. Κουτρομάνο για πρόεδρο του ΕΣΡ προτείνει και ο Βούτσης
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 3518525043953133148
item