Άρτα: Μελέτες από Δήμο για αεροδρόμιο και υδατοδρόμιο Άρτα: Μελέτες από Δήμο για αεροδρόμιο και υδατοδρόμιο | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Μελέτες από Δήμο για αεροδρόμιο και υδατοδρόμιο

Άρτα: Μελέτες από Δήμο για αεροδρόμιο και υδατοδρόμιο

ΣΕ ειδικούς παραπέμπει την καταλληλότητα της Άρτας ως περιοχής για κατασκευή αεροδρομίου αλλά και υδατοδρομίου ο Δήμος Αρταίων.

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα της περασμένης εβδομάδας, στο πλαίσιο των συζητήσεων του τεχνικού προγράμματος 2017, ο δήμαρχος Χρήστος Τσιρογιάννης, ανακοίνωσε ότι πρόκειται να διατεθούν από τα ταμεία του Δήμου 25.000 ευρώ για τη μελέτη σκοπιμότητας κατασκευής του αεροδρομίου κι άλλα τόσα για υδατοδρόμιο.

Τί σημαίνει μελέτη σκοπιμότητας; Το μελετητικό γραφείο που θα αναλάβει το έργο αναμένεται να διερευνήσει, εξετάζοντας όλες τις παραμέτρους, αν μπορεί να κατασκευαστεί στην Άρτα τόσο αεροδρόμιο όσο και υδατοδρόμιο. 

Ξεκίνημα δηλαδή μιας προσπάθειας σε προεμβρυακή μορφή που όλα «παίζουν». Ας γίνει η αρχή και βλέπουμε.

 Πάντως ομίχλη σαν κι αυτή στα Ιωάννινα όταν οι πτήσεις η μια κατόπιν της άλλης ματαιώνονται στη διάρκεια του χειμώνα, δεν έχουμε, οπότε το πρώτο εμπόδιο το... περνάμε.

taxydromosartas.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Άρτα: Μελέτες από Δήμο για αεροδρόμιο και υδατοδρόμιο
Epirusblog Gr
5 of 5
Αρτα 4146937101836909731
Σχόλια
item