Πρέβεζα: Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πάργας - Ανάπλαση – Διαμόρφωση εξωτερικών κατασκευών στα καφέ – μπαρ εστιατόρια του κέντρου της παραλίας Πάργας Πρέβεζα: Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πάργας - Ανάπλαση – Διαμόρφωση εξωτερικών κατασκευών στα καφέ – μπαρ εστιατόρια του κέντρου της παραλίας Πάργας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πάργας - Ανάπλαση – Διαμόρφωση εξωτερικών κατασκευών στα καφέ – μπαρ εστιατόρια του κέντρου της παραλίας Πάργας

Πρέβεζα: Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πάργας - Ανάπλαση – Διαμόρφωση εξωτερικών κατασκευών στα καφέ – μπαρ εστιατόρια του κέντρου της παραλίας Πάργας
Μετά από άστοχες και ανακριβείς δημοσίευσης απαντάμε ότι:
Σε ότι αφορά την ανάπλαση των εξωτερικών χώρων των καταστημάτων της παραλίας στο κέντρο της Πάργας θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται κατά μήκος της παραλίας αλλά και να

Θυμίσουμε ότι καλό θα είναι να μην αναλωθούμε σε γεγονότα του παρελθόντος μιας και θα πρέπει ούτως ή άλλως να συμμορφωθούμε με τις δικαστικές αποφάσεις.
Θα πρέπει δηλαδή οι μελέτη που έχει ξεκινήσει και προχωράει αυτό το καιρό να αφορά ήπιες κατασκευές για σκιάσεις των εξωτερικών χώρων των καταστημάτων της περιοχής.
Οι αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου Πάργας ήδη διερευνούν τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν προκειμένου η αξιοποίηση της όποιας μελέτης εκπονηθεί σε σχέση με την χερσαια ζώνη λιμενα να υλοποιηθεί το συντομότερο δυνατόν.
Θέση μας είναι η τουριστική ανάπτυξη μιας πόλης, που κατά τεκμήριο φιλοξενεί τουρισμό παραθερισμού & αναψυχής για την καλοκαιρινή περίοδο, να βασίζεται κατά κύριο λόγο στη ανάδειξη του τοπίου και του περιβάλλοντος .

Η διατήρηση, η βελτίωση, ο ευπρεπισμός και η ανάπλαση είναι δίχως υπερβολή η πρώτη προτεραιότητά του Δημοτικού λιμενικου ταμείου Πάργας.
Με δεδομένο ότι η τουριστική ανάπτυξη της πόλης, αποτελούν ύψιστης σημασίας θέμα.

Οι όποιες αποφάσεις πάρθηκαν στον τομέα αυτόν μέχρι σήμερα για τη χερσαία ζώνη λιμενα όπως έδειξε η ιστορία ήταν εκ του αποτελέσματος λάθος. 

Έτσι λοιπόν πλέον πρέπει να παρέμβουμε δυναμικά παίρνοντας ακόμη και παραδείγματα από άλλα μέρη της Ελλάδας ή και της Ευρώπης, ώστε αυτή τη φορά να προχωρήσουμε σε μια λύση που να αναδεικνύει και στον τομέα αυτό την Χερσαία Ζώνη Λιμένα.

Για το λόγο αυτό θα πρέπει να εφαρμόσουμε και εμείς όπως κατά κόρον σύγχρονες πόλεις που υποδέχονται τουρίστες, ήπιες μεθόδους σκίασης και προστασίας από τον ήλιο και την βροχή των εξωτερικών χώρων των καταστημάτων καφέ – μπαρ και εστίασης.

Γνωρίζουμε τις ενστάσεις σας για το γεγονός ότι στην περιοχή μας κατά τους φθινοπωρινούς και χειμερινούς μήνες την πόλη μας την κατακλύζουν αρκετές βροχές ενώ στα μαγαζιά που βρίσκονται μπροστά στην παραλία το κύμα μπαίνει ακόμη και μέσα στα μαγαζιά, ωστόσο απαγορεύετε αυστηρά να δώσουμε άδειες ως Λιμενικό ταμείο Πάργας για μόνιμες κατασκευές, παρά μόνο για κινητές μονάδες οι οποίες σε περίπτωση μεγάλης κακοκαιρίας θα μπορούν να αφαιρούνται.
Ο αντιπρόεδρος
Γκίνης Δημήτριος
prevezabest.blogspot.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Πρέβεζα: Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πάργας - Ανάπλαση – Διαμόρφωση εξωτερικών κατασκευών στα καφέ – μπαρ εστιατόρια του κέντρου της παραλίας Πάργας
Epirusblog Gr
5 of 5
Πρεβεζα 6116018888504942163
Σχόλια
item