Άρτα: Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η επιστημονική εκδήλωση με θέμα «Μικροβιακή χλωρίδα: εχθρός ή φίλος που καταστρέφουμε;» Άρτα: Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η επιστημονική εκδήλωση με θέμα «Μικροβιακή χλωρίδα: εχθρός ή φίλος που καταστρέφουμε;» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η επιστημονική εκδήλωση με θέμα «Μικροβιακή χλωρίδα: εχθρός ή φίλος που καταστρέφουμε;»


Άρτα: Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η επιστημονική εκδήλωση με θέμα «Μικροβιακή χλωρίδα: εχθρός ή φίλος που καταστρέφουμε;»
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου στην αίθουσα «ΣΚΟΥΦΑΣ», η επιστημονική εκδήλωση με σκοπό την ενημέρωση των συμπολιτών μας και με διοργανωτές την Ιατρική Εταιρεία Άρτας, την Ακαδημαϊκή Εταιρεία Άρτας και τον Μουσικοφιλολογικό Σύλλογο Άρτας «ΣΚΟΥΦΑΣ» με θέμα: «Μικροβιακή χλωρίδα: εχθρός ή φίλος που καταστρέφουμε;».

Την έναρξη της ημερίδας έκανε η πρόεδρος της Ιατρικής Εταιρείας Άρτας, Ευαγγέλια Ανδρέου, καλωσορίζοντας τους ομιλητές της ημερίδας και τους πολίτες της Άρτας. Η πρόεδρος της Ακαδημαϊκής Εταιρείας Άρτας, Χρύσα Τζουμάκα - Μπακούλα, ομότιμη καθηγήτρια Παιδιατρικής - Τμήμα Ιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνών έκανε την έναρξη των εργασιών της ημερίδας.

Με την παρουσία τους τίμησαν την ημερίδα οι αντιπεριφερειάρχες, Βασίλειος Ψαθάς και Ιωάννης Κατέρης, ο γενικός αρχιερατικός επίτροπος, πατήρ Κωνσταντίνος Πλακιάς, ο καθηγητής Δερματολογικής Κλινικής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Ιωάννης Μπασούκας, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Άρτας, Ευάγγελος Χαρμπής, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πρέβεζας, Θωμάς Δήμας, η πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Άρτας, Γεωργία Χαρμπή, ο διοικητής του νοσοκομείου Άρτας, Βασίλειος Μπαλάσκας, η διευθύντρια της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας Άρτας Π.Ε Άρτας, Χρυσούλα Βόϊδαρου, ο περιφερειακός σύμβουλος, Δημήτριος Βαρέλης, η αντιδήμαρχος, Άννα Κουτρούμπα, ο αντιδήμαρχος, Κωνσταντίνος Χαρακλιάς, ο πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Άρτας, Γεώργιος Βασιλείου, ο αντιπρόεδρος του ΤΕΙ Ηπείρου, Αναστάσιος Τσίνας, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άρτας, Χρήστος Παπαζόγλου καθώς και πλήθος συμπολιτών μας. 

Ιατρική Εταιρεία ευχαριστεί όλους θερμά για την παρουσία τους. Επίσης ευχαριστεί θερμά τους ιατρούς του Ιατρικού Συλλόγου Άρτας, τους οδοντιάτρους και τους φαρμακοποιούς που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

Τα θέματα της ημερίδας ανάλυσαν οι ομιλητές και καταξιωμένοι επιστήμονες συμπολίτες μας και μη: Γεώργιος Κολιός (καθηγητής Φαρμακολογίας, Τμήμα Ιατρικής Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης), Αναστασία Βαρβαρήγου (καθηγήτρια Παιδιατρικής και Νεογνολογίας, Τμήμα Ιατρικής Πανεπιστημίου Πατρών), Ιωάννης Πνευματικός (καθηγητής Εντατικής Θεραπείας, Τμήμα Ιατρικής Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης) Ευαγγελία Ανδρέου (δερματολόγος, Πρόεδρος της Ιατρικής Εταιρείας Άρτας).

Η παρουσία του κόσμου ήταν εντυπωσιακή και απέδειξε ότι το κοινό της Άρτας διαθέτει πνευματικότητα και ενδιαφέρεται να ενημερωθεί για σημαντικά επιστημονικά θέματα από ειδικούς σε αυτά.

Στο τέλος της εκδήλωσης έγινε από την πρόεδρο της Ιατρικής Εταιρείας Άρτας απονομή αναμνηστικών πλακετών στους ομιλητές για την παρουσία τους και τη συμμετοχή τους στις εργασίες της επιστημονικής εκδήλωσης.

Επίσης θερμές ευχαριστίες απευθύνονται στον Μουσικοφιλολογικό Σύλλογο Άρτας «ΣΚΟΥΦΑΣ» για τη συνεργασία και τη διοργάνωση της ημερίδας.

maxitisartas.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Άρτα: Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η επιστημονική εκδήλωση με θέμα «Μικροβιακή χλωρίδα: εχθρός ή φίλος που καταστρέφουμε;»
Epirusblog Gr
5 of 5
Αρτα 41063195685458400
Σχόλια
item