Παπαδημητρίου - Φρανζολίνι: Παντού μαζί! Παπαδημητρίου - Φρανζολίνι: Παντού μαζί! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Παπαδημητρίου - Φρανζολίνι: Παντού μαζί!

Παπαδημητρίου - Φρανζολίνι: Παντού μαζί!
Εδώ όπως όλα δείχνουν, πρόκειται για έναν έρωτα μεγάλο! Ο λόγος για την Ντορέττα Παπαδημητρίου και τον Αλέξανδρο Φρανζολίνι που, νιώθοντας πλέον σίγουροι για την επιλογή που έχουν κάνει στην προσωπική τους ζωή, δεν κρύβονται από τους φωτογράφους και απολαμβάνουν τον έρωτά τους όπως όλα τα ζευγάρια της ηλικίας τους, αδιαφορώντας για τα αναπόφευκτα -έτσι κι αλλιώς- αδιάκριτα βλέμματα και σχόλια.

Κάτι που συνέβη και πριν από λίγες μέρες στο θέατρο “Πειραιώς 131”, όπου εκείνος δεν θα μπορούσε να λείπει από την πρεμιέρα της αγαπημένης του στην παράσταση του Νίκου Μουτσινά “Οι από πάνω”, για να της πει μια γλυκιά κουβέντα και να της διώξει το άγχος.

Σύμφωνα, μάλιστα, με αυτόπτες μάρτυρες, όπως μεταφέρουν στο You, ο γοητευτικός αρχιτέκτονας, που παρακολούθησε το κορίτσι του από τις πρώτες θέσεις παρέα με την κολλητή της φίλη Μαίρη Συνατσάκη, ήταν περισσότερο διαχυτικός μαζί της όταν σταμάτησαν τα “κλικ” των φωτογράφων.
Epirusblog Gr
5 of 5
Παπαδημητρίου - Φρανζολίνι: Παντού μαζί!
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 2338479201355158871
Σχόλια
item