Άρτα: Παραστάσεις Καραγκιόζη στην Άρτα για την Άρτα Άρτα: Παραστάσεις Καραγκιόζη στην Άρτα για την Άρτα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Παραστάσεις Καραγκιόζη στην Άρτα για την Άρτα


Άρτα: Παραστάσεις Καραγκιόζη στην Άρτα για την Άρτα
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καραγκιόζη είναι ένας Μη Κερδοσκοπικός Φορέας Πολιτισμού και Λαογραφίας που σκοπό του έχει να Διασώσει και να Μεταλαμπαδεύσει στις νεότερες γενιές τον Καραγκιόζη, που αναμφίβολα τόσο η UNESCO όσο και το Υπουργείο Πολιτισμού χαρακτηρίζει ως Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά της Πατρίδας μας αφού όντως πρόκειται για μια καθαρά Ελληνική Τέχνη που περιλαμβάνει μέσα στο Λευκό Πανί του μπερντέ της την Ιστορία, την Λαογραφία και τον Πολιτισμό της Ελλάδας μας. 

Επίσης μέσα από το δύσκολο των ημερών επιδιώκει και πρωτοστατεί σε διοργανώσεις που Στηρίζουν και Ενισχύουν την Κοινωνική Αλληλεγγύη.

Στην παρούσα Ενημέρωση – Κάλεσμα, πρόθεσή μας είναι να παρουσιάσουμε στην Άρτα και στην Αίθουσα ΔΙΩΝΗ του Δ. Αρταίων μια σειρά Παραστάσεων Καραγκιόζη που ανιδιοτελώς θα Παρουσιάσει και θα Εγγυηθεί της Παιδαγωγικής τους Αξίας και Ποιότητας ο Γνωστός καταξιωμένος σε Ελλάδα και Εξωτερικό Καραγκιοζοπαίχτης μας Γιώργος Ηπειρώτης. 

Ο Στόχος αυτών των Παραστάσεων είναι αφενός η Μεταλαμπάδευση του Καραγκιόζη στα παιδιά μας και αφετέρου μέσα από το συμβολικό τίμημα της Οικονομικής Ενισχύσεως των 3ων € (που θα καταβάλει ο κάθε μαθητής) να ενισχυθούν... 

1. Η αποπεράτωση του υπό κατασκευήν Πνευματικού Κέντρου της Ενορίας Αγίας Τριάδος Κεραματών Άρτας. 

2. Η στήριξη των Απόρων Οικογενειών και των λοιπών Κοινωνικών Αναγκών του Δήμου Αρταίων. 

Σπουδαίο είναι στις μέρες μας να στηρίζουμε ο Ένας τον Άλλον για να μπορέσουμε έτσι να αντέξουμε παρά των δυσκολιών που αντιμετωπίζουμε όλοι μας. 

Έτσι θα σας παρακαλέσουμε να στηρίξετε την προσπάθεια μας και να παρευρεθείτε με το Σύνολο των Τάξεων του Σχολείου σας στις παραστάσεις μας, συνδράμοντας τους προαναφερόμενους σκοπούς μας οι οποίοι δεν έχουν σκοπό μόνο την διασκέδαση αλλά την Διαπαιδαγώγηση και την Ενίσχυση της Κοινωνικής Αλληλεγγύης. 

Εφόσον Μελετήσετε το Πρόγραμμα που θα παρουσιάσουμε, καλέστε μας μέχρι και 31 Νοέμβρη 2016 για να προγραμματίσουμε την ώρα και την ημέρα που επιθυμείτε να παρακολουθήσετε την Παράσταση μας. (Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας). Υπεύθυνος Επικοινωνίας κ. Γιώργος Ηπειρώτης - κινητό: 6971648710. 

ΘΕΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ: Τα χρωστούμενα του Καραγκιόζη... (Κωμωδία διάρκειας 45 – 50 λεπτών). 

Καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 

• Δευτέρα 5 Δεκέμβρη 2016 

• Τρίτη 6 Δεκέμβρη 2016 

• Τετάρτη 7 Δεκέμβρη 2016 

• Πέμπτη 8 Δεκέμβρη 2016 

• Παρασκευή 9 Δεκέμβρη 2016 

Τρείς (3) Παραστάσεις 

1η Παράσταση Έναρξη 08:45 και Λήξη 09:30 

2η Παράσταση Έναρξη 10:00 και Λήξη 10:45 

3η Παράσταση Έναρξη 11:15 και Λήξη 12:00 

(Οι χρόνοι Έναρξης και Λήξης θα τηρηθούν Αυστηρά) 

Η Διοργάνωση και Πραγματοποίηση της προσπάθειάς μας τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Αρταίων, της Α.Δ.Α.Ε. Ο.Τ.Α, της Διεύθυνσης 1ο Βάθμιας Εκπαίδευσης Άρτας (με την ιδιαίτερη μέριμνα και φροντίδα του Διευθυντού κ. Λεωνίδα Γκόρου). 

Η Στήριξη σας Κρίνεται Απαραίτητη.

maxitisartas.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Άρτα: Παραστάσεις Καραγκιόζη στην Άρτα για την Άρτα
Epirusblog Gr
5 of 5
Αρτα 5408693883346806068
Σχόλια
item