ΕΒΑΛΑΝ ΦΩΤΙΑ στις επιστολές του Κατρούγκαλου οι συνταξιούχοι! Μεγαλειώδης οι πορεία τους ΕΒΑΛΑΝ ΦΩΤΙΑ στις επιστολές του Κατρούγκαλου οι συνταξιούχοι! Μεγαλειώδης οι πορεία τους | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

ΕΒΑΛΑΝ ΦΩΤΙΑ στις επιστολές του Κατρούγκαλου οι συνταξιούχοι! Μεγαλειώδης οι πορεία τους

ΕΒΑΛΑΝ ΦΩΤΙΑ στις επιστολές του Κατρούγκαλου  οι συνταξιούχοι! Μεγαλειώδης οι πορεία τους
Μαζικά στους δρόμους βγήκαν και σήμερα οι συνταξιούχοι, πραγματοποιώντας νέο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας ενάντια στις περικοπές των συντάξεων, αλλά και στις αλλαγές στο ασφαλιστικό – συνταξιοδοτικό.
Χιλιάδες συνταξιούχων βρέθηκαν στην πλατεία Κοτζιά, κρατώντας στα χέρια τους τις περιβόητες επιστολές Κατρούγκαλου και φώναζαν συνθήματα εναντίον των περικοπών των συντάξεων, των κοινωνικών παροχών, αλλά και των εξελίξεων στο ασφαλιστικό, στο φορολογικό και στο χώρο της Υγείας.
Οι συνταξιούχοι κατηγόρησαν την κυβέρνηση ότι τους εμπαίζει, χαρακτηρίζοντας τις επιστολές του υπουργού Εργασίας «κοροϊδία», ενώ κατήγγειλαν τον ίδιο τον Γ. Κατρούγκαλο, ότι διαλύει την κοινωνική ασφάλιση και τις συντάξεις.
Οι συγκεντρωμένοι δεν δίστασαν ακόμα να βάλουν φωτιά στις επιστολές του υπουργού, ενώ ξεκαθάρισαν ότι δεν πρόκειται να σταματήσουν τις κινητοποιήσεις, καθώς όπως είπαν πρέπει να μπει ένα τέλος στη διάλυση του συνταξιοδοτικού και ασφαλιστικού συστήματος, της χώρας.
Epirusblog Gr
5 of 5
ΕΒΑΛΑΝ ΦΩΤΙΑ στις επιστολές του Κατρούγκαλου οι συνταξιούχοι! Μεγαλειώδης οι πορεία τους
Epirusblog Gr
5 of 5
κοινωνία 4212019897090677238
Σχόλια
item