Πρέβεζα: Συγχαρητήρια σε Ιωάννου από Νίτσα για την έγκριση της οριστικής μελέτης κατασκευής της νέας εισόδου στην πόλη Πρέβεζα: Συγχαρητήρια σε Ιωάννου από Νίτσα για την έγκριση της οριστικής μελέτης κατασκευής της νέας εισόδου στην πόλη | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Συγχαρητήρια σε Ιωάννου από Νίτσα για την έγκριση της οριστικής μελέτης κατασκευής της νέας εισόδου στην πόλη

Συγχαρητήρια σε Ιωάννου από Νίτσα για την έγκριση της οριστικής μελέτης κατασκευής της νέας εισόδου στην πόλη
Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας Στράτο Ιωάννου είχε σήμερα ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Ανάπτυξη Τώρα» και αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας  Νίτσας Γεώργιος.
Ο κ. Νίτσας εξέφρασε την ικανοποίησή του και συνεχάρη τον κ. Ιωάννου για την σημαντική εξέλιξή όσον αφορά την έγκριση από το Κεντρικό αρχαιολογικό συμβούλιο της οριστικής μελέτης κατασκευής σύγχρονης εισόδου στην πόλη της Πρέβεζας.
Στην ανακοίνωσή του ο κ. Νίτσας αναφέρει:
Σε μια εποχή συνεχιζόμενης οικονομικής ύφεσης, που οι δικαιολογίες για την αδράνεια αυτοδιοικητικών παραγόντων εστιάζεται στο «Δεν υπάρχουν χρήματα», υπάρχουν οι άνθρωποι που μάχονται και καταγράφουν αποτελέσματα, οι άνθρωποι δηλαδή που ξεχωρίζουν!
Το δεν υπάρχουν χρήματα είναι φράση που έχει γίνει «καραμέλα» πια, υπάρχουν οι τρόποι και οι άνθρωποι, που διαψεύδουν με τη δράση τους και το έργο τους, τους μη ικανούς που δεν μπορούν να δράσουν και να προσφέρουν έργο. Έχει περάσει προ πολλού η εποχή που οι εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης περιορίζονταν στον ρόλο του «Επαίτη» οποιουδήποτε υπουργείου.
Πλέον η αυτονομία της αυτοδιοίκησης είναι μονόδρομος και για να υπάρχει αυτονομία, εξυπακούεται ότι πρέπει να υπάρχουν δράσεις που να φέρνουν το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα.
Είναι κρίμα που ο δήμος Πρέβεζας, όλα αυτά τα χρόνια, δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τα προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και να μη καταφέρει να κάνει ούτε ένα μεγάλο αναπτυξιακό έργο!
Με μεγάλη μας χαρά και ικανοποίηση δεχθήκαμε την είδηση της έγκρισης από το Κεντρικό αρχαιολογικό συμβούλιο (Κ.Α.Σ.) της οριστικής μελέτης κατασκευής σύγχρονης εισόδου στην πόλη της Πρέβεζας.
Με το συγκεκριμένο έργο, θα ενοποιηθεί ο αρχαιολογικός χώρος της Νικόπολης, θα ολοκληρωθεί ο κόμβος για την ασφαλέστερη είσοδο στην Β.Ι.Π.Ε,  ικανοποιείται μια βασική προϋπόθεση για να ενταχθεί η αρχαία Νικόπολη στα μνημεία παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομίας της UNESCO και  διεκδικούμε ποιο δυνατά το πάγιο αίτημα, την δημιουργία του αρχαιολογικού πάρκου. Είναι δεδομένο ότι το συγκεκριμένο έργο, θα αναπτύξει τα μέγιστα την περιοχή μας.  
Ως Δημοτική κίνηση Πρέβεζας «Ανάπτυξη Τώρα» συγχαίρουμε την Περιφέρεια Ηπείρου και ειδικά τον Αντιπεριφερειάρχη μας Στράτο Ιωάννου, που τα κατάφερε σε ένα ακόμη δύσκολο κατά πολλούς, εγχείρημα.
Συμφωνήθηκε το επόμενο διάστημα να πραγματοποιηθεί και νέα συνάντηση για μια συζήτηση για όλα τα σημαντικά θέματα του δήμου  Πρέβεζας που έχουν άμεση σχέση με την περιφερειακή ενότητα Πρέβεζας. 
Epirusblog Gr
5 of 5
Πρέβεζα: Συγχαρητήρια σε Ιωάννου από Νίτσα για την έγκριση της οριστικής μελέτης κατασκευής της νέας εισόδου στην πόλη
Epirusblog Gr
5 of 5
Πρεβεζα 5383201558430542016
Σχόλια
item