Γιάννενα: Αντιπαράθεση για το χρόνο των εκλογών Γιάννενα: Αντιπαράθεση για το χρόνο των εκλογών | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Αντιπαράθεση για το χρόνο των εκλογών

Γιάννενα: Αντιπαράθεση για το χρόνο των εκλογών
Από την αναμενόμενη ένταση, χωρίς όμως την πολυπόθητη ουσία επί των πραγματικών προβλημάτων του εμπορικού κόσμου χαρακτηρίζεται ήδη η προεκλογική περίοδος ενόψει των εκλογών στον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης.

Αυτή τη φορά η Αγωνιστική Συνεργασία καταγγέλλει την απερχόμενη πλειοψηφία και προσωπικά τον πρόεδρο Γ. Νταλαμάγκα ότι κωλυσιεργεί εσκεμμένα, μεταθέτοντας την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών.
Υποστηρίζει χαρακτηριστικά ότι η απόφαση που ελήφθη στη Γενική Συνέλευση του Μαΐου ήταν να διεξαχθούν οι εκλογές το Σεπτέμβριο.
Ακολούθως μετατέθηκε η ημερομηνία των εκλογών για τις 16 Νοεμβρίου και η εκλογοαπολογιστική συνέλευση για τις 14 Νοεμβρίου.
Όπως τόνισε εκ μέρους της Αγωνιστικής Συνεργασίας η Αθηνά Σπύρου, μέλος του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου η πλειοψηφία του Δ.Σ. δεν έχει ενημερώσει τους συναδέλφους, καταγγέλλοντας τη στάση του Γ. Νταλαμάγκα ως απαξιωτική.
«Προσπαθούν να μην γίνουν οι εκλογές για να χρησιμοποιούν τον Σύλλογο σαν εργαλείο τους, στηρίζοντας τα αντιλαϊκά μέτρα σε βάρος των μικρών εμπόρων. 
Καλούμε τους συναδέλφους να καταδικάσουν τις πρακτικές αυτές και να συμβάλλουν για να προχωρήσουν οι διαδικασίες των εκλογών», τόνισε η κα Σπύρου.
Η απάντηση Νταλαμάγκα
Για παρεμβάσεις εκ του πονηρού, αποκλειστικά και μόνο εξυπηρετώντας αντιπολιτευτικούς λόγους, μίλησε ο πρόεδρος του Συλλόγου Γ. Νταλαμάγκας.
Παραδέχθηκε ότι η αρχική απόφαση προέβλεπε τη διενέργεια των εκλογών στις 16 Νοεμβρίου όμως για αντικειμενικούς λόγους διαδικασιών δεν έγινε εφικτό και η γενική συνέλευση θα γίνει στις 23 του μήνα.
«Έτσι κι αλλιώς η θητεία της διοίκησης λήγει το Δεκέμβριο, επομένως δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για να πάμε πιο μακριά», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Νταλαμάγκας πάντως τόνισε ότι το βασικό ζητούμενο για τις εκλογές είναι η συμμετοχή των συναδέλφων εμπόρων, κάτι που δεν είχε επιτευχθεί τα προηγούμενα χρόνια.
«Η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου θα εκπροσωπεί το σύνολο των συναδέλφων τα επόμενα χρόνια. Αυτό είναι βασικός λόγος για να προσέλθουν οι συνάδελφοι στις εκλογές και να συμμετέχουν», κατέληξε.

Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
ele.gr

Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Αντιπαράθεση για το χρόνο των εκλογών
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 8645609602740052140
Σχόλια
item