Απάντηση Δημουλίδου στα σχόλια Ηλιάκη: «Μαρία όταν δε τιμούμε τις ρίζες μας δεν μας τιμούν κι αυτές» Απάντηση Δημουλίδου στα σχόλια Ηλιάκη: «Μαρία όταν δε τιμούμε τις ρίζες μας δεν μας τιμούν κι αυτές» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Απάντηση Δημουλίδου στα σχόλια Ηλιάκη: «Μαρία όταν δε τιμούμε τις ρίζες μας δεν μας τιμούν κι αυτές»

Απάντηση Δημουλίδου στα σχόλια Ηλιάκη: «Μαρία όταν δε τιμούμε τις ρίζες μας δεν μας τιμούν κι αυτές»
Η Χρυσηίδα Δημουλίδου, θέλησε να δώσει απάντηση στα σχόλια που έκανε η Μαρία Ηλιάκη στην εκπομπή «Ξαναδέστε τους».
Αφορμή για τα σχόλια στάθηκε μία ανάρτηση της Δημουλίδου στο facebook:
«Αγαπημένε μου Θεούλη μη με βάζεις εις πειρασμόν να κυλιστώ τώρα στο πάθος της συγγραφής, θέλω να ξεκουραστώ… μη μου βάζεις κι άλλες ιδέες στο μυαλό. ΦΤΑΝΕΙ», έγραψε η συγγραφέας και φυσικά τα σχόλια έπεσαν «βροχή».
H συγγραφέας έδωσε την απάντησή της σήμερα μέσω της προσωπικής της σελίδας στο faceboob στην Μαρία Ηλιάκη.
«Αγαπημένη και όμορφη Μαρία να τιμάς τις αρχαιοελληνικές σου ρίζες και να είσαι πολύ υπερήφανη που πατάς σ’ αυτά τα ιερά χώματα διότι όταν δε τιμούμε τις ρίζες μας δεν μας τιμούν κι αυτές. Ο Θεός Μαρία μου είναι ένας, με διαφορετικά ονόματα και είναι η ηλεκτρομαγνητική ενέργεια που διέπει τους νόμους του Σύμπαντος. Τόσο απλά, πιο απλά δεν γίνεται.
Η ανάρτηση μου ήταν χιουμοριστική και αν με παρακολουθούσες στο φ/β θα έβλεπες ότι κάνω συχνά χιουμοριστικές αναρτήσεις και θα το είχες καταλάβει.
Όσο για το δωδεκάθεο, ουδέποτε δήλωσα κάτι τέτοιο κι αν βρεις να το λέω κάπου σε παρακαλώ πολύ να μου το στείλεις. Αν είχες διαβάσει το βιβλίο μου «Σουίτα στον Παράδεισο» θα είχες μάθει πως οι 12 θεοί που διδαχτήκαμε όλοι μας στο σχολείο, δεν ήσαν υπαρκτές οντότητες όπως μας τις παρουσίαζαν άλλα έννοιες που αντιπροσώπευαν μια δύναμη. Πχ. 
Ο Δίας η ηλεκτρομαγνητική ενέργεια, ο Ποσειδώνας η δύναμη του νερού ο Ήφαιστος η δύναμη της φωτιάς, η Αφροδίτη ο Έρωτας κλπ [σου αναρτώ 2 φωτο απο απόσπασμα του βιβλίου μου].
Πέρα όμως από την κάθε χιουμοριστική διάθεση στην αναρτησή μου, θα διευκρινίσω πως η έμπνευση μου δεν σταμάτησε στο ελάχιστο, αντίθετα είναι μεγαλύτερη από ποτέ, το πρόβλημα είναι ότι πέρα από έμπνευση πρέπει να έχεις και χεράκια για να γράψεις. 
Κι όταν εγω χρειάζομαι χειρουργεία στα χεράκια μου και πρέπει να τα ξεκουράσω, παλεύω με τους δαίμονές μου για να μη γράψω γιατί η συγγραφή μοιάζει με ναρκωτικό, είσαι εξαρτημένος.
Και μια και το έφερε η κουβέντα, για το Καλοκαίρι δεν θα υπάρξει νέο βιβλίο, μόνο οι επανεκδόσεις παλαιοτέρων μου γιατί θέλω να απέχω.
Ευχαριστώ τον Νίκο και τα κορίτσια που κατάλαβαν πως θέλω τον χρόνο μου…. ο Νίκος σαν συγγραφέας με καταλαβαίνει…
Ευχαριστώ πολύ»
1
Epirusblog Gr
5 of 5
Απάντηση Δημουλίδου στα σχόλια Ηλιάκη: «Μαρία όταν δε τιμούμε τις ρίζες μας δεν μας τιμούν κι αυτές»
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 3335819570406424121
Σχόλια
item